Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udario suprugu nogom u glavu zato što janjetina nije bila pečena

Neviđena svađa u obitelji dogodila se na sam Badnjak prošle godine, a sada je donesena i sudska presuda, nepravomoćna, po kojoj je okrivljeni 40-godišnjak kažnjen s 2100 kuna zbog nevolja koje je uzrokovao nevjenčanoj supruzi. Sve se zbilo, ne biste vjerovali zbog – janjetine!

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

– Tog 24. prosinca 2021. oko 16,10 sati u Virju u obiteljskoj kući, točnije spavaćoj sobi, okrivljeni se opet nasilnički ponašao. Revoltiran time što janjetina još nije pečena, jednom je udario nogom u glavu svoju nevjenčanu suprugu. Ona je potom htjela pobjeći automobilom, a on je svojim tijelom zabranio da sjedne u automobil – naslonio se na vozačeva vrata – i rekao joj da može samo pješice otići, a to je kod supruge izazvalo strah, uznemirenost i povredu dostojanstva.

Sud navodi kako mu novčanu kaznu ublažava jer mu se uračunava vrijeme uhićenja, i to kao jedan početi dan za 300 kuna pa mu preostaje za platiti novčana kazna u iznosu od 1800 kuna.

On se, naravno, nije pojavio na sudu, ali je priznao prekršaj. Molio je sud da mu, ako može, odredi novčanu kaznu u nekom manjem iznosu.

– I dalje sam u kontaktu sa svojom nevjenčanom suprugom koja trenutno boravi u inozemstvu, te zbog toga nije mogla pristupiti na ročište glavne rasprave – kazao je nasilni suprug u svoju obranu.  

Oštećena je pak policiji nakon događaja izjavila kako je „kritične zgode došla iz Đurđevca svojoj kući u Virje.“

– Vidjela sam da je moj izvanbračni suprug pod utjecajem alkohola. Tada sam legla spavati, a suprug me došao pitati gdje je janjetina. Kada sam mu rekla da se peče u pekari do 19 sati, odmah me udario nogom u glavu. Tada sam ustala i krenula u auto kako bih pobjegla, a on je došao do auta, naslonio se na vozačeva vrata te me nije pustio da uđem u vozilo. Nakon toga sam otišla pješice – kazala je oštećena.

FOTO: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI