Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udrugama 170.000 kuna za 22 programa i 15 projekata

Potpisani su ugovori u okviru natječaja za financiranje programa i projekata udruga za djelatnosti gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2022. godinu. Županija je na temelju natječaja dodijelila sredstva u iznosu od 170 tisuća kuna za provedbu 22 programa i projekata 15 udruga koje imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije.

-Drago nam je što smo i ove godine dali svoj doprinos djelovanju udruga, koje imaju svoje mjesto i ulogu u civilnom sektoru, a sredstva će se utrošiti u različite namjene, prvenstveno stručne edukacije i izložbe. Od 2016. godine osigurali smo oko 1,6 milijuna kuna u svom proračunu za takve programe i projekte te vam zahvaljujemo svima što doprinosite ukupnoj slici gospodarstva ove županije – kazao je okupljenim predstavnicima udruga župan Darko Koren.

Popis udruga kojima su dodijeljena sredstva za 2021. godinu: Udruga vinogradara, vinara i voćara „Komarna 2001“ Novigrad Podravski, Udruga uzgajivača simentalskog goveda Kalničkog prigorja Sveti Petar Orehovec, Udruga vinogradara i voćara Đurđevac, Poljoprivredna udruga Kalinovac, ŠRD „Plava krv“ Dropkovec, Udruga orača KKŽ, Udruga vinogradara i voćara koprivničkog kraja „Fran Galović, Pčelarska udruga Lipa Koprivnica, Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“, Udruga za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka „Šinterice dobra srca, Udruga vinogradara, voćara i pčelara općine Virje, Društvo za uzgoj malih životinja Križevci 1974, Udruga Potkalnički konjari Sveti Petar Orehovec, Udruga uzgajivača simentalskog goveda Križevci i Udruga mljekara „Drava-Sava“ Molve.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest

Radi se o igru Loto 7

Koprivničanac pogodio “šesticu” i zaradio pozamašnu svotu

Ovaj se vjerojatno pripremao za post na Veliki petak

FOTO Upali mu u dom, i u škrinjama našli preko 100 kila ribe, slijedi optužnica

Uručeni novi ugovori iz projekata Zaželi - prevencija institucionalizacije

Za osam programa osigurano više od sedam milijuna eura

POTPISAN NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR ZA ZAPOSLENIKE ŽUPANIJSKE UPRAVE

Narasla osnova za obračun plaće, božićnica, regres…

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati