Udrugama 170.000 kuna za 22 programa i 15 projekata

Potpisani su ugovori u okviru natječaja za financiranje programa i projekata udruga za djelatnosti gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2022. godinu. Županija je na temelju natječaja dodijelila sredstva u iznosu od 170 tisuća kuna za provedbu 22 programa i projekata 15 udruga koje imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije.

-Drago nam je što smo i ove godine dali svoj doprinos djelovanju udruga, koje imaju svoje mjesto i ulogu u civilnom sektoru, a sredstva će se utrošiti u različite namjene, prvenstveno stručne edukacije i izložbe. Od 2016. godine osigurali smo oko 1,6 milijuna kuna u svom proračunu za takve programe i projekte te vam zahvaljujemo svima što doprinosite ukupnoj slici gospodarstva ove županije – kazao je okupljenim predstavnicima udruga župan Darko Koren.

Popis udruga kojima su dodijeljena sredstva za 2021. godinu: Udruga vinogradara, vinara i voćara „Komarna 2001“ Novigrad Podravski, Udruga uzgajivača simentalskog goveda Kalničkog prigorja Sveti Petar Orehovec, Udruga vinogradara i voćara Đurđevac, Poljoprivredna udruga Kalinovac, ŠRD „Plava krv“ Dropkovec, Udruga orača KKŽ, Udruga vinogradara i voćara koprivničkog kraja „Fran Galović, Pčelarska udruga Lipa Koprivnica, Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“, Udruga za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka „Šinterice dobra srca, Udruga vinogradara, voćara i pčelara općine Virje, Društvo za uzgoj malih životinja Križevci 1974, Udruga Potkalnički konjari Sveti Petar Orehovec, Udruga uzgajivača simentalskog goveda Križevci i Udruga mljekara „Drava-Sava“ Molve.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI