Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
vidno alkoholiziran odlučio se priključiti molitvi

Ukrao ženi novčanik s tri eura dok se molila pred bolnicom: Prijeti mu dvije godine zatvora

Molitvena inicijativa „40 dana za život“ kojom se traži zaustavljanje pobačaja pošla je po zlu početkom godine u Virovitici kad je jednoj ženi koja je molila ispred ulaza u bolnicu ukraden novčanik. Počinitelj je ubrzo uhvaćen, a ispostavilo se da je riječ o okorjelom kriminalcu s podužom kaznenom evidencijom koji je dvadesetak puta osuđivan zbog krađa i teških krađa, a ovaj puta prijeti mu kazna od čak dvije godine zatvora iako se ispostavilo da je na kraju ukrao tek tri eura.

Takvu kaznu je Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici optužnicom predložilo Općinskom sudu u Virovitici za 42-godišnjeg Zorana, a on je priznao sve što mu se stavlja na teret. Ispitan u policiji, naveo je da je 7. ožujka u poslijepodnevnim satima prolazio ispred bolnice u Virovitici, a bio je pod utjecajem alkohola. Rekao je da je pio više dana za redom, no unatoč tome što je bio vidno alkoholiziran, žene su ga pozvale da moli s njima.

-Pristao sam i pomolio sam se nekoliko puta, a zatim sam ugledao novčanik kod torbice na stolu, uzeo ga i otišao. Za uglom zgrade otvorio sam novčanik i ugledao kovanice i spremio ih, a novčanik sam ostavio na prozoru neke trgovine – ispričao je Zoran dok je vlasnica rekla kako su je s dvije prijateljice molila pred bolnicom, a u jednom trenutku im se pridružio nepoznati čovjek i počeo s njima moliti.

-Stao je odmah do mene, a bila sam usredotočena na molitvu tako da ništa nisam vidjela. Tek kad sam krenula kući primijetila sam da u torbici nedostaje novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, kartice i kovanice u iznosu od tri eura – istaknula je moliteljica.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

Produljene mjere opreza 36-godišnjaku koji se tereti za prijetnje Mati Kuzminskom

Nazvao općinu i rekao da će ubiti načelnika i dignuti mu kuću u zrak

Koprivničanac tvrdi da je imao pogrešan broj računa i da je plaćao na ruke

Zbog neplaćanja alimentacije prijeti mu sedam mjeseci zatvora


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati