Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ulaže se u dom zdravlja: Ambulanta dobila dizalo, u planu i energetska obnova…

– Župan Darko Koren sa suradnicima posjetio je općinu Virje te se susreo s načelnikom Mirkom Perokom koji je gostima predstavio aktivnosti i projekte koji se provode i planiraju na području općine. Uz zahvalu Županiji na pomoći i dugogodišnjoj konstruktivnoj suradnji, načelnik Perok istaknuo je kako Općina i u godini koja je pred nama planira realizaciju brojnih programa i projekata koji će dodatno unaprijediti kvalitetu života stanovnika Virja i naselja u sastavu općine. Župan Koren istaknuo je kako Virje umnogočemu prednjači te naglasio prijateljski odnos i sinergiju Općine i Županije koja doprinosi stvaranju adekvatnih uvjeta, daljnjem razvoju i podizanju životnog standarda za sve mještane koji žive na području virovske općine.

Posjet Općini iskorišten je i za obilazak prostora u kojem su smještene ordinacije koje djeluju u sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o ordinacijama obiteljske i dentalne medicine. Kako bi liječnicima i pacijentima osigurali što kvalitetnije uvjete, Općina je realizirala projekt rekonstrukcije zgrade zdravstvene ambulante kojom je izgrađena pristupna platforma za osobe slabije pokretljivosti te je ugrađeno dizalo pa pacijenti sada imaju još lakši pristup medicinskim uslugama.

Projekt kojim je dodatno poboljšana kvaliteta i dostupnost zdravstvenih usluga vrijedan je 80.944 eura te je većinski sufinanciran sredstvima Općine, a dio (oko 20 tisuća eura) osiguran je na natječaju Ministarstva hrvatskih branitelja. Općina u suradnji sa Županijom ove godine planira i energetsku obnovu zgrade na kojoj je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima obnovljeno krovište i stolarija.   

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

obavijest potrošačima

U prehrambenom proizvodu iz Albanije otkrivena prisutnost jako toksične kemikalije

sjednica gradskog vijeća

Grad podigao subvencije za vrtiće izvan grada, oporba ih kritizirala zbog nerješavanja problema s kapacitetima

SAVLADANA ZADNJA PREPREKA ZA IZGRADNJU GEOTERMALNE ELEKTRANE

Za izgradnju je potrebno 100 milijuna eura, tražit će strateškog partnera

DOBRA VIJEST ZA STANOVNIKE PODOLICA ALI I SVE OSTALE U PROMETU

FOTO Tri tjedna prije roka otvorena Zagrebačka, prometuje se u oba smjera

SAMO DA NAS VRIJEME POSLUŽI

Podravka sprema 4500 porcija graha, dijelit će se u parku, a znamo i satnice koncerata

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Sudarila se dva teretna vozila na Podravskoj magistrali. Jedna osoba ozlijeđena


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati