Ulična košarka: Crne najbolje u kategoriji mini basket

Ženski košarkaški klub DHPG pod pokroviteljstvom Općine Peteranec organizirao je turnir u uličnoj košarci u Peterancu na kojem je nastupilo 15 ekipa. U kategoriji mini basket prvo mjesto osvojila je ekipa Crne u sastavu Mia Marinić, Lea Zidar i Lara Komar, drugo Opasni u sastavu Maja Kociper, Dario Demeterfi i Tena Pali te treće Peseki u sastavu Katja Legemec, Tea Zidar i Amalija Pali.

U kategoriji basket u A grupi prvo mjesto osvojila je ekipa Jedi Grašak u sastavu Lana Jembrek, Marija Biršić, Nela Horvat i Nela Fabijanec, a u grupi B Tete paštete u sastavu Petra Matoš, Tea Nemec, Klara Lazar i Ema Šisk. U kategoriji 2009. godište prvo mjesto osvojila je ekipa Podravac II u sastavu Eni Jaković, Lara Krznarić i Nicol Ljubić, dok je u kategoriji rekreativaca prvo mjesto osvojila ekipa Oldi Goldi u sastavu Zoran Kociper, Danijel Komar, Ivica Mikulan i Nikola Rončević. U natjecanju u tricima prvo mjesto osvojio je Zoran Kopicer, dok je u izvođenju slobodnih bacanja pobijedila Ivana Legemec.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI