Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ulovili imigranta kako pere suđe u jednom koprivničkom restoranu – bez dozvola

Presudom Općinskog suda u Koprivnici državljanin Bangladeša (39) mora platiti 1500 kuna kazne zato što je radio u Hrvatskoj bez važeće dozvole za boravak i rad u Hrvatskoj.

Inspektori koprivničke podružnice inspekcije rada otkrili su 39-godišnjeg Bangladežanina tijekom inpekcijskog nadzora restorana Avalon na Crnogorskoj cesti u Koprivnici kod negdašnjeg ugostiteljskog objekta Crna gora. Utvrđeno je kako je radnik dva dana, od 20. do 22. veljače ove godine radio poslove perača suđa u restoranu.

Jedina ‘caka’ u svemu bila je ta što nije imao boravišnu, niti radnu dozvolu. Zbog prekršaja u kojem je ulovljen, 39-godišnjeg stranca sutkinja Dubravka Miloloža kaznila je s 1500 kuna, a mora podmiriti i 100 kuna troškova suda. Što se događalo s ostalim dijelom inspekcijskog nadzora njegova poslodavca, u ovoj presudi nije navedeno. Sutkinja je u obrazloženju presude navela kako je optužni prijedlog državnog inspektorata ocijenila utemeljenim i objasnila kako je okrivljenog kaznila blažom kaznom nego što je to zakonom propisano te podsjetila da je mogao biti kažnjen od sedam do deset tisuća kuna. Ako plati u roku od dva mjeseca dvije trećine iznosa kazne, ona će mu biti uvažena kao plaćena u cijelosti.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati