Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MEMORIJALNI CAR KUP KOLAR – JURIŠA

Ulovljeno više od tone ribe, najbolji Pecaroši

Udruga hrvatskih branitelja Republike Hrvatske organizirala je na jezeru Drnić u Novom Virju tradicionalni memorijalni Carp kup Kolar – Juriša u znak sjećanja na Ivicu Kolara i Peru Jurišu koji su poginuli 6. srpnja 1991. godine u zasjedi na Ljubovu. Memorijal je okupio 11 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Pecaroši. Drugo mjesto pripalo je Veteranima iz Dubrave, a treće Udruzi hrvatskih branitelja grada Oroslavja. Ukupno je ulovljeno 157 riba, a ukupna težina ulova iznosila je 1142 kilograma. Najveću ribu, šarana teškog 19,11 kilograma ulovio je Teo Petrin, a najmanju Nenad Mihalić.

– Još jednom smo se prisjetili naših suboraca, Ivice i Pere te im odali počast. Uz Carp kup, položili smo i vijence na njihove grobove. Zahvaljujemo Ministarstvu hrvatskih branitelja i Županiji na financijskoj podršci, kao i svim sponzorima i onima koji su nam pomogli u organizaciji – kaže Dražen Šemovčan, potpredsjednik Udruge hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

FOTO Dinko Borozan i Dražen Šemovčan

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga ne konzumiraju i vrate u najbližu trgovinu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati