Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Umirovljenici iz Ferdinandovca posjetili Vukovar

Udruga umirovljenika Ferdinandovac za svoje članove organizirala je izlet u Vukovar u sklopu projekta Vukovar-da se nikad ne zaboravi.

Već tri godine Ferdinandovčani planiraju taj izlet, no zbog pandemije i financijske nemogućnosti, morali su ga odgađati. 

U sklopu izleta obišli su Ovčaru, spomen-groblje, vodotoranj, križ na Dunavu, bolnicu i uži dio grada te s poštovanjem, zahvalnošću i suzom u oku odali počast svim stradalnicima ratnih strahota. Na povratku u Ferdinandovac posjetili su i Bizovačke toplice gdje su uživali u kupanju. 

– Ovim izletom ispunili smo želju naših članova koji nisu imali prigodu dosad obići Vukovar. Iako je jednodnevni program bio prilično obiman i naporan za našu umirovljeničku populaciju, odradili smo ga sa stopostotnim učinkom.

Neki su bili na štakama, ali nisu odustali ni u jednom trenu – kaže Ljubica Penezić, predsjednica Udruge umirovljenika Ferdinandovac.

FOTO: ustupila Ljubica Penzić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI