Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Upišite dijete na Ljetnu školu programiranja i robotike

U organizaciji Zajednice tehničke kulture iz Đurđevca od 23. kolovoza do 5. rujna održat će se Ljetna škola programiranja i robotike. Škola je namijenjena svima od predškolskog uzrasta pa sve do završenog četvrtog razreda srednje škole. Glavna je misao vodilja projekta povećati opće znanje iz računalnih, automatiziranih i robotskih sustava, a time i povećati upise učenika u tehničko-informatičko područje. Upisi u školu su besplatni zahvaljujući  Gradu i ostalim sponzorima, a traju do 20. kolovoza. Svoje dijete možete upisati putem poveznice na web-stranici Grada Đurđevca.

– Na ovaj način nastojimo promijeniti način učenja, a ideja je da se rade cool projekti tako da djeca sama požele raditi i dizajnirati svoje igračke, a ne da ih gotove kupuju u dućanu. Cilj škole je da djeca usvoje znanje iz područja programiranja i robotike uz opuštenu atmosferu te da uživaju u učenju bez stresa i testiranja – rekao je profesor Tomislav Ostojić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati