Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Upozorenja stanovnika Škurdijeve ulice se obistinla, dječak zbog šodra pao i ozlijedio se

Upozorenja i zabrinutost stanovnika Škurdijeve ulice u Đurđevcu vezana uz brojna oštećenja na cesti obistinila su se jer je prošle srijede 13-godišnji Lovro Škurdija pao s bicikla. Do pada je došlo zbog šodra koji je završio i na dijelu asfaltirane ceste, a Lovro je srećom, prošao s lakšim ozljedama ruke.

Već sedam mjeseci cesta u Škurdijevoj većim dijelom umjesto asfalta ima šodranu podlogu, što stanovnicoma zagorčava svakodnevicu. Nedavno je o njihovim problemima objavljen tekst u Podravskom listu, a tad su upozoravali da je pitanje vremena kad će netko stradati jer oštećenja na cesti nisu sanirana.

-Lovro se vozio po asfaltu i nedaleko od zgrade INA-e u kotač mu je „upao“ šoder koji je bio na cesti i pao. Dobro je natukao laktove i ima ogrebotine, a pukom srećom nije bilo prijeloma ruke ili težih ozljeda – priča nam Martina Škurdija.

Stanovnici Škurdijeve, dodaje ona, svakodnevno svjedočimo i situacijama da neodgovorni vozači narušavaju sigurnost pješaka i biciklista.

-Dosta nam je praznih obećanja gradske uprave kako će uskoro sanirati oštećenja na cesti. Pad našeg sina mora im biti prava opomena gradskoj upravi da nešto učine kako djeca i dalje ne bi stradavala. Problem predstavljaju i drvoredu uz pješačku stazu kod zgrade INA-e jer se krošnja raširila po stazi pa i dok smo u ulozi pješaka moramo hodati po cesti – kaže Martina Škurdija.

Iz gradske uprave su prije 20 dana kad smo pisali o problemima stanovnika Škurdijeve ulice najavili da će za deset dana krenuti asfalterski radovi, no očito se opet kasni s izvođenjem radova jer nijednog radnika, kažu stanovnici Škurdijeve, u njihovoj ulice nije bilo duže od dva mjeseca.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati