Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
sve hitne službe na terenu

UPRAVO Tragedija na Šoderici, pred očima prijatelja utopio se muškarac srednjih godina

Strašna tragedija dogodila se maloprije na Šoderici, gdje se utopio jedan od kupača. Kako doznajemo, do utapanja je došlo na području Lazina, a stradao je Koprivničanac srednjih godina.

Prema prvim informacijama, s društvom je u čamcu otišao prema otoku, gdje su se odlučili rashladiti. U jednom trenutku nesretnik je potonuo i više nije izronio. Prijatelji su uskočili u pomoć i pronašli ga nakon nekoliko minuta, no spasa mu više nije bilo. Kažu da je bio dobar plivač, a sukladno tome smatraju da ga je ‘ostavilo’ srce.

Dojavu o utapanju dobili su i u PU koprivničko-križevačkoj, gdje su nam potvrdili da su njihovi djelatnici trenutno na terenu i poručili da će se više okolnosti znati naknadno. Također, na terenu je i hitna, čiji su ga djelatnici pokušali reanimirati, no kao što smo već rekli, nesretniku nije bilo spasa.

Prvo je ovo utapanje ove godine na ‘podravskom moru’, ali i općenito na podravskim jezerima. Da nisu u najboljem stanju i da su prilično opasna za kupače pisali smo prije nekoliko dana i ispada da smo bili u pravu.

Nažalost, Šoderica i Čingi Lingi gotovo svako ljeto uzmu jedan život od posljedica utapanja, jer dubina tih jezera jako varira, tako da postoje mjesta gdje iz plićaka gotovo trenutno dolazi dubina.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati