Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uspješna mladež DVD-a Koprivnica: Na 30 natjecanja osvojili čak 20 pehara

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica polako ispraća jednu od najuspješnijih godina u natjecateljskom dijelu. Naime, mladež DVD-a, dječaci i djevojčice od 12 do 16 godina, okupljeni u tri ekipe, ove su godine nastupili na čak 30 vatrogasnih natjecanja diljem Hrvatske i šire i osvojili čak 20 pehara!

Osim mladeži, najzaslužniji za ovakve rezultate su i njihovi voditelji Danijel Topalović, potpredsjednik DVD-a Koprivnica, predsjednik županijskog Savjeta vatrogasne mladeži i sudac, te Dragana Palfi Topalović, ‘friška’ vatrogasna sutkinja, uz pomoć i podršku svih ostalih članova, posebno Branke Tišljarić i Nikole Sočeva, predsjednika DVD-a Koprivnica.

– Rezultati su odlični, muška mladež osvojila je ukupno 11 pehara, a ženska devet. Bili smo na puno vrlo jakih natjecanja poput Susreta vatrogasne mladeži Hrvatske i Slovenije u Črnomelju gdje su dječaci osvojili treće mjesto u konkurenciji najboljih hrvatskih i slovenskih ekipa. Na Kup natjecanju Ježevo dečki su osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar, a od jačih natjecanja svakako treba spomenuti i ono u Strmcu Samoborskom gdje su prvi put u natjecateljskoj godini obje naše ekipe, i cure i dečki, uzeli prvo mjesto – objasnio je Danijel Topalović. Mladež DVD-a Koprivnica svake godine sudjeluje u radu Kampa vatrogasne mladeži u Fažani. Petra Topalović (16) u vatrogastvu je od svoje pete godine.

– Na treninzima i natjecanjima uvijek je zanimljivo, družimo se s prijateljima iz Koprivnice, ali i drugih mjesta jer se uvijek sretnemo na nekom od natjecanja. U Fažanu volim ići jer je uvijek zabavno, a osim obveza, stignemo i uživati u pravom malom ljetovanju – rekla je Petra.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI