Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Usred noći Molvarce probudila eksplozija, pljačkaši raznijeli bankomat

Pljačkaši su noćas u samom središtu Molva raznijeli bankomat. Naime, oko četiri sata nakon ponoći izazvali su eksploziju te otuđili novac. O kojoj svoti je riječ saznat će se nakon očevida i kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku. Trenutno je zbog očevida blokirano samo središte Molva.

-Čuli smo strašan prasak i malo su se zatresli i prozori. Kad smo pogledali van vidjeli smo raznesenu trgovinu i odmah smo pretpostavili da je na meti lopova bio bankomat – kažu nam Molvarci koji žive nedaleko od trgovine.

Radi se o bankomatu Erste banke smještenom uz trgovinu. Eksplozija je potpuno deformirala bankomat, kao i trgovinu u kojoj je također nastala veća materijalna šteta.

Bankomati su posebna omiljena meta jer razbojnici koriste priliku dok još sve banke nisu na bankomate postavile veću razinu zaštite koja bi kriminalcima potpuno onemogućila da nakon što raznesu bankomat dođu do novca.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju

brza intervencija đurđevačkih vatrogasaca

FOTO U Đurđevcu se zapalio automobil, gasili ga vatrogasci

obilježen dan općine Novigrad Podravski

Načelnik Brljek: Mnogo radimo, ali najvažniji su ljudi, prijateljstvo i zajedništvo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati