Uz kavu će se posluživati pogača z oreji

Udruga žena grada Đurđevca pokrenula je suradnju s hotelom Picok radi obogaćivanja turističke ponude grada. Prvi projekt nove suradnje vezan je uz pogaču z oreji, slasticu koja zahvaljujući Udruzi ima status zaštićenog nematerijalnog kulturnog dobra.

-Radi promocije naše glavne slastice i obogaćivanja ponude hotela dogovorili smo da će se od lipnja uz kavu posluživati pogača z oreji. To će biti dodatna promocija naše slastice od koje će koristi zasigurno imati i hotel – kaže Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca.

Projekti Udruge, dodaje ona, idealno se uklapaju u ponudu hotela pa je u planu i daljnja suradnja.

Foto: Pogača z oreji/Podravske širine

Cilj nam je ne samo osnaživanje naše vidljivosti u lokalnoj zajednici, nego i zajedničko obogaćivanje turističke ponude grada Đurđevca – zaključila je Mirjana Mišulin.

Marina Deak Dugina, voditeljica hotela, ističe kako je i ona uvjerena da će suradnja s Udrugom ostvariti željene ciljeve.

-Zadovoljni smo suradnjom koju imamo s Gradom Đurđevcom i našom Turističkom zajednicom, a novu suradnju s Udrugom žena grada Đurđevca, koja je jedna od najaktivnijih đurđevačkih udruga, rado smo prihvatili i s velikim zadovoljstvom ćemo nastojati što kvalitetnije realizirati zajedničke projekte –
kaže Marina Deak Dugina.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI