Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uživali na terenskoj nastavi u Svetoj Ani

Učenici prvih razreda Osnovne škole Đurđevac u pratnji svojih učiteljica Željke Mihočke, Nade Petrović, Sanje Sabolić, učitelja Davora Šokeca, pripravnika Vilima Slobodnjaka i Katarine Maletić te pomoćnica u nastavi Jelene Štefanov i Maje Prelec Filipović odradili su jesensku terensku nastavu u prigradskom naselju Sveta Ana. Upoznali su se s radom vodenice te iz prve ruke vidjeli kako se u njoj melje žito i pretvara u brašno za poznatu svetojansku zlevanku koju su i degustirali.

Tijekom nastave obilježili su i Dječji tjedan pa su tako izradili plakat i transparent s kojim su istaknuli djecu kao naše najveće blago i zalog za budućnost.

-Učenici su dodatno osviješteni o svojim pravima i dužnostima, a posebno je istaknuta potreba djece za igrom, druženjem i međusobnim uvažavanjem. Zahvaljujemo Udruzi žena Svetojanke na gostoprimstvu – kaže Davor Šokec.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI