Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Varaždinska županija financira projekte udruga

Varaždinska županija objavila je javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini.  Udruge se mogu javiti za dodjelu novca  za sufinanciranje svojih programa i projekata.

– Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu, zaštitu i promicanje ljudskih prava, zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja, promociju poljoprivrede i šumarstva, promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja, promicanje sporta, promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora, civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje, razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti, zaštitu zdravlja, zaštitu prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata – pojašnjavaju iz Županije.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin. Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Prva svijeća je upaljena, klizalište otvoreno

FOTO/VIDEO Počeo koprivnički advent, građani navalili na kuhanac i kobase, znamo i cijene

"morate ići sasvim polagano, puževim hodom"

Vožnja “popularnim” šodarnim putem prava je avantura, vlasnici uništavaju automobile

MAJSTORI KOVAČI IZ PODRAVINE

FOTO: Marijan i njegovi sinovi jedini se bave gotovo pa izumrlim zanatom od Zagreba do Slavonije

Obitelj iz podravine ističe da je dijete bez razloga završilo u udomiteljstvu

Žele da im se djevojčica vrati, majku optužuju za zlostavljanje

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

đurđevački limitator

Dok ti zemu vozačku nesi još v kazni

Upišite pojam koji želite pretraživati