Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Varaždinska županija financira projekte udruga

Varaždinska županija objavila je javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini.  Udruge se mogu javiti za dodjelu novca  za sufinanciranje svojih programa i projekata.

– Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu, zaštitu i promicanje ljudskih prava, zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja, promociju poljoprivrede i šumarstva, promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja, promicanje sporta, promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora, civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje, razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti, zaštitu zdravlja, zaštitu prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata – pojašnjavaju iz Županije.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin. Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI