Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PODRAVKIN NAJPOZNATIJI BREND

Vegeta pomaže osnovnim školama akcijom “Doniramo i školske kuhinje renoviramo”

Podravkin najpoznatiji brend Vegeta pokrenuo je natječaj „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“ kroz koji će pomoći u uređenju kuhinja ili blagovaonica u osnovnim školama u Hrvatskoj.

Nažalost, veliki broj osnovnih škola u Republici Hrvatskoj još uvijek nema školsku kuhinju, a mnoge postojeće stare su i neadekvatne te ih je potrebno renovirati. Stoga, od 15. veljače do 15. ožujka 2023. Podravka će od svakog prodanog Vegeta plavog pakiranja odvojiti 0,10 eura za obnovu školskih kuhinja.

Na natječaj se mogu prijaviti sve osnovne škole u Hrvatskoj, a novac za obnovu dobit će tri odabrane. Također, svaka prijavljena škola dobit će brošuru sa savjetima o prehrani djece školske dobi i receptima, ali i vrijedan poklon paket Podravkinih proizvoda.

U istom razdoblju, od 15. veljače do 15. ožujka, traju i prijave za škole. Prijave se podnose isključivo putem web stranice, gdje zainteresirane škole mogu pronaći sve detalje i kriterije natječaja.

Nakon prikupljanja prijava, u zadnjem krugu izbora, od 20. do 30. ožujka, svojim glasom na web stranici i građani će moći pomoći odabranoj školi da dođe korak bliže ovoj vrijednoj donaciji.

„Vegeta brend već više od šezdeset godina na naše stolove donosi najfinije okuse. Stoga je prirodan korak da kvalitetnim i ukusnim obrocima doprinesemo razvoju hrvatskih školaraca. Djeca imaju svako pravo na tople obroke i lijepe školske uspomene, a na nama je, kao zajednici, da im to pokušamo i omogućiti. Drago nam je što ćemo trima školama pomoći pri opremanju kuhinja i blagovaonica te na taj način omogućiti kvalitetne obroke za njihove učenike“, kažu u Podravki koja, kao društveno odgovorna kompanija, već desetljećima financijski i donacijama proizvoda pomaže mnoge humanitarne, gospodarske, kulturne, sportske i znanstvene projekte diljem Republike Hrvatske, a to će nastaviti činiti i u nadolazećem razdoblju.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izborna srijeda

Lidl ima obavijest za sve kupce

Ne konzumirajte ga

Spar moli sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga vrate u najbližu trgovinu

POSLOVNA PRIČA MLADE KOPRIVNIČANKE

VIDEO Helena: Svaka je torbica unikatna, čak i da ih pokušam kopirati, ne bi mi uspjelo

Nova lokacija

Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu

deveti talent show

FOTO Gledalište je puno, gimnazijalci upijaju svjetla pozornice i predstavljaju svoje talente

Virovskoj prkačijadi nagrada Simply the Best

Nagrada za kvalitetu i inovativnost manifestacije


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati