Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
CENTAR GRADA VRAĆA SE U ŽIVOT

VIDEO Čeka nas luda prvomajska fešta! Sajam cvijeća, kulinarski show, koncert Petra Graše i još gomila događanja…

U Pivnici Kraluš predstavljen je tradicionalno bogat program u povodu nadolazećeg Praznika rada koji su kao i svake godine pripremili Grad Koprivnica i partneri. Proslava se vraća na obnovljeni Zrinski trg i Trg bana Josipa Jelačića koji će ugostiti naše lokalne glazbenike, ali i glazbenu zvijezdu Petra Grašu.

PROGRAM

– Končano se vraćamo na naš trg, u naše središte koji je nakon korone i radova konačno spreman primiti sve naše sugrađane i sugrađanke. Vraćamo se na mjesto gdje smo navikli slaviti velike stvari i okupljati se u jednoj dobroj atmosferi i uopće ne sumnjam da će tako biti i sada. Prvi maj ima posebno mjesto u povijesti grada Koprivnice i našim manifestacijama. Imat ćemo domaće izvođače i to ne bilo kakve nego koprivničke porinovce. Imat ćemo i light show, dan poslije tamburaše, a u ponedjeljak uz nezaobilazni prvomajski grah navečer nastupa Petar Grašo. Moramo spomenuti i Sajam cvijeća koji će nakon nekoliko promjena lokacija ipak biti na trgu. Ovim ćemo programom obilježiti povratak trga u potpuni život i pozivam sve naše Koprivničance, Koprivničanke i sve naše drage goste da provedu ovaj vikend u Koprivnici da se zabave i opuste, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić na predstavljanju programa manifestacije.

Spomenimo kako će se podijeliti 3500 porcija graha koji će kuhati Podravkini kuhari. Osim toga Podravka organizira i kulinarski show u kojem će snage odmjeriti gradonačelnik Jakšić i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić. Gradonačelnik je u svojoj karijeri kulinarskih dvoboja već pobjedio Petra Grašu na Danima rajčice tako da mu iskustva ne nedostaje, ali svakako nas čeka zanimljiv okršaj!

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova

iskustvo pacijenta

Milka (70): “Popiknem se kad me tlak ošine pa ljudi misle da se baba napila!”

za svakog je bilo ponešto u Legradu

FOTO Legrađani se družili na sajmu udruga, slijedi bogat sadržaj uz proslavu dana općine

OLIMPIJADA DJEČJIH VRTIĆA U ĐURĐEVCU

FOTO/VIDEO Mališani iz Đurđevca najbolji, Novigracima nagrada za fair play

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

UNATOČ TEŠKOM INVALIDITETU NE ODUSTAJE OD SVOG VRTA

VIDEO Vesna je lebdjela između života i smrti te ostala nepokretna: “Svjetlo na kraju tunela je stvarno”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati