Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
tamo je kako kaže, čest gost

VIDEO Damir je pljunuo na susjedin Mercedes, čeka ga 13 dana zatvora

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Koprivničanka Sanela uobičajeno je svojim autom vozila ulicom Bajer u Koprivnici, no kad je prolazila pored njoj poznate kuće, ostala je šokirana ponašanjem vlasnika Damira Ferčeca. On je zbog svega i prekršajno kažnjen, bezuvjetnim zatvorom u trajanju od 13 dana.

– Vozila je u jutarnjim satima ulicom Bajer, a tamo je pod utjecajem alkohola od respektabilnih 2,45 promila javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način narušavao 58-godišnjak, vlasnik kuće. Pljunuo je po vozilu žene koja je prolazila ispred njegove kuće – navedeno je u presudi.

On je potom izašao ispred njezinog mercedesa pa je morala stati svojim autom. Zatim ju je krenuo vrijeđati pogrdnim riječima: „’Pi*ka ti materina! Gamad!“’. Kako se radi o višestrukom prekršitelju, zbog narušavanja javnog reda i mira dobio je 15 dana zatvora, no kako je uhićen pa potom proveo dva dana u pritvoru, morat će „odraditi“ još 13 dana.

Policija se žalila na prvu presudu jer je bila izrečena novčana kazna, pa je drugostupanjski sud zbog njegove povijesti smatrao da treba izreći kaznu zatvora. „Ova kazna zatvora primjerena je vrsti i težini počinjenog djela te društvenoj opasnosti od istog“, naveli su na sudu.  

Damir Ferčec ogorčen je na novu presudu prema kojoj će ponovno morati zatvor gdje je, kako sam kaže, čest gost i to upravo zbog Sanele koja ga stalno prijavljuje da napada nju i njenu djecu. – Nikad nisam napao ni nju niti njenu djecu. Čak i kad njena djeca dođu pred moju kuću i igraju se loptom ispred nje ne reagiram, iako je to očita provokacija. Djecu sigurno nikad ne bih napao.

Tu malo dalje od moje kuće živi obitelj koja mi često zna pomoći, a njihova me djeca obožavaju. Nisam nasilnik, ali moj stil života očito nekima smeta pa gledaju da me stalnim prijavama šalju u zatvor. Preživljavam od 800 kuna socijalne pomoći, a uz sve nedaće koje mi donio život, još se moram nositi s tim stalnim prijavama – kaže Damir Ferčec.

FOTO/VIDEO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SAMO DA NAS VRIJEME POSLUŽI

Podravka sprema 4500 porcija graha, dijelit će se u parku, a znamo i satnice koncerata

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Sudarila se dva teretna vozila na Podravskoj magistrali. Jedna osoba ozlijeđena

U POVODU DANA PLANETA ZEMLJE

FOTO/VIDEO U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Kombi naletio na srnu, uginula je

obavijest za potrošače

U popularnom voću iz Libije otkrivena tvar opasna po zdravlje

nastupile na 27. državnom prvenstvu u Krapini

Koprivnica ima zlatne djevojke, mažoretkinje ponovo rasturile u nastupu s pomponima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati