Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VIŠE NE MOŽE RADITI

VIDEO Dragan: “Pretukao me i teško ozlijedio, trebam pomoć kako bih mogao školovati djecu…”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Prije nešto više od godinu dana na nogometnom igralištu u Bolfanu teško je nastradao Dragan Bogdan. Kako nam je ispričao, Dragan je s društvom bio u klupskim prostorijama gdje se druže igrači i gledatelji nakon utakmice. Tamo ga je pretukao jedan mještanin, koji je zbog toga dobio kaznenu prijavu, te je zadobio teške ozljede glave i u kritičnom je stanju odvezen u bolnicu. Danas, godinu dana kasnije, Dragan još osjeća posljedice teških ozljeda i ne može raditi.

– Ostao sam bez posla. Tražio sam od Grada Ludbrega da mi daju jednokratnu pomoć. Ništa. Od socijala sam također tražio, dobio sam 1000 kuna – priča nam Dragan. Dragan je otac sedmero djece od kojih je četvero školaraca. Do sada je bez pomoći školovao djecu, no sada to više nije moguće. Radio je u jednoj firmi te je od šefa posudio pet tisuća eura kako bi mogao obnoviti kuću te ih sada treba vratiti. No, u međuvremenu je ostao bez posla jer nije u stanju raditi.

Krajem ožujka zbog jake glavobolje obavio je niz pretraga te magnetsku rezonancu. Na nalazima je vidljiva prethodna trauma mozga koja je nastala nemilim događajem, što nam je sam pokazao.
– Do sada ni od koga nisam ništa tražio budući da sam bio u radnom odnosu. Ovaj čovjek koji me je unesrećio još uvijek je na slobodi – nastavlja Dragan te se nadovezuje kako ga je prijavio policiji jer ga je zvao sa skrivenog broja te mu prijetio. 

– Službe mi ne žele pomoći. Tražim pomoć kako bih mogao školovati djecu, vratiti novac i donekle živjeti. Do sada nisam primao socijalnu pomoć, no sada mi je uistinu potrebna budući da mi je oduzeta mogućnost rada  – zaključuje Dragan Bogdan.

FOTO/VIDEO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati