Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE U TIJEKU

VIDEO Pretjecao kamion, izazvao kaos na cesti i pobjegao. Policija traga za nepoznatim počiniteljem

Prometna nesreća u kojoj su tri vozila oštećena dogodila se ovog petka oko podneva u Ulici Ivana Česmičkog u Koprivnici. Bio je to ionako vrlo turbulentan dan na našim prometnicama s obzirom na činjenicu da se dogodilo čak 10 prometnih nesreća, a krivac ove, pobjegao je s mjesta događaja. Naime on je pretjecao kamion kojeg je pritom oštetio, no isto tako, oštetio je i Hyundai koji je dolazio iz suprotnog smjera. Iz nepoznatog je razloga odučio da bi mu najpametnije bilo nastaviti svojim putem, a isto to učinio je i vozač oštećenog kamiona.

– U petak 5. travnja u 12:25 u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga nepoznati vozač nepoznatim vozilom pretjecao nepoznato teretno vozilo u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazio osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do kontakta nepoznatog vozila u nepoznato teretno vozilo i osobni automobil iz suprotnog smjera. Vozač nepoznatog vozila i vozač nepoznatog teretnog vozila napustili su mjesto događaja prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje . odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Tog smo petka, vraćajući se s prometne nesreće u Peterancu, oko 13 sati uz cestu u Ulici Ivana Česmičkog zatekli sivi Hyundai, probušene lijeve zadnje gume i prilično oštećene lijeve strane što možete vidjeti u kratkom videu. Dodajmo i da je, prema neslužbenim informacijama, krivac ove prometne nesreće navodno vozio crni automobil.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf/ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati