Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Podijeljene plakete najistaknutijim pojedincima i kolektivima u Đurđevcu

Viktorija Šestak i Anatoliy Snozyk najbolji sportaši, ribolovke i mladi nogometaši klubovi

Izabrani su sinoć najbolji sportaši, sportašice te sportski kolektivi u Đurđevcu u prošloj godini. Velika plaketa Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca uručena je rukometašici Viktoriji Šestak kao najuspješnijoj sportašici te nogometašu NK Graničara Anatoliyu Snozyku – Tolji kao najuspješnijem sportašu. Titulu najuspješnijeg sportaša s invaliditetom dobio je Jurica Karan, a ženska ekipa viseće kuglane najuspješnija je ekipa osoba s invaliditetom. Seniorska ekipa Športsko ribolovnog kluba Picok Đurđevac najuspješnija je ženska sportska ekipa, a ekipa U-19 Nogometnog kluba Graničara najuspješnija je sportska muška ekipa. Najuspješniji sportski djelatnik je Zlatko Robotić, a najuspješniji sportski trener je Željko Vedriš.

Priznanja Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca dobile su i perspektivne mlade sportske nade, ekipa M-15 Košarkaškog kluba Mladost Đurđevac, ekipa U15 NK Graničara, ekipa U12/13 Rukometnog kluba Đurđevac, ekipa kadeta Šahovskog klub Picok te mlada perspektivna ekipa do 10 godina Teniskoga kluba Đurđevac. Za mlade sportske nade proglašeni su Petar Grdan iz KK Mladost i Petar Tudić iz Kuglačkog kluba Graničar, a iz NK Graničar, mladi nogometaši Lukas Bubalo, Benjamin Sumilanec, Lovro Stankir, Ivan Sulimanec, David Vlašić, Šimun Franković i David Vindić.

Mlade sportske nade u rukometu su Ana Lenardić i Morena Kožar iz RK Đurđevac, u Šahovskom klubu Picok Gabrijel Kapitanić, Matija Mihočka, Mia Marijan i Viktor Gašparac, a u Teniskom klubu Đurđevac Mia Robotić i Mijo Markovica. Posebna priznanja za ostvarene vrhunske sportske rezultate za reprezentaciju Hrvatske dobile su sportašice Ema Juričić, Lea Smiljanec i Gabrijela Domović, kao i državni prvaci u 2023. godini Gabrijel Kapitanić, Viktor Gašparec, Mia Robotić, Saša Vrabeć i ekipa ŠRK Peski Đurđevac. Priznanja za sportski rad i aktivnosti dobili su i svi nominirani sportaši i sportašice, a svečanost su svojim nastupom obogatile članice Plesnog kluba Ritam Đurđevac, koje su također članice Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca.

Plakete su laureatima uručene na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša u Domu kulture u Đurđevcu, u nazočnosti velikog broja sportaša i svih sportskih kolektiva te njihovih roditelja i prijatelja. Na svečanosti proglašenja najuspješnijih predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca Ivan Juričić pohvalio se s više od 600 sportaša u gradu koji su aktivni kroz 25 sportskih klubova.

FOTO Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati