Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Virovski lovci: Streljana je dobila priključak na električnu mrežu

Lovačka udruga Virje zahvaljujući odličnoj suradnji s Općinom Virje ostvarila je dugogodišnju želju pa je tako streljana u predjelu Stara gora dobila priključak na električnu mrežu. To će Udruzi znatno olakšati organizaciju natjecanja u gađanju glinenih golubova.

– Dosad smo prilikom natjecanja koristili agregat i već duže je među prioritetima bilo povlačenje električne mreže do streljane. Na našu inicijativu Općina je s Hrvatskom elektroprivredom dogovorila realizaciju te investicije na čemu smo im zahvalni, kao i našoj virovskoj tvrtki GT Jura čiji su djelatnici odradili dio poslova – kaže Vladimir Tišljar, predsjednik Lovačke udruge Virje.

Općina, ističe načelnik Mirko Perok, bez razmišljanja je prihvatila inicijativu lovaca pa je novo natjecanje u gađanju glinenih golubova na streljani obilježeno i priključkom streljane na električnu mrežu.

-Stalno na razne načine podupiremo rad svih udruga s područja općine, a ostvarenje velike želje Lovačke udruge Virje samo potvrđuje ta naša nastojanja. Općina je uvijek i pokrovitelj natjecanja u gađanju glinenih golubova pa smo tako opet osigurali prigodne pehare i medalje za najbolje natjecatelje. Koristi od izgradnje električne mreže imat će i vlasnici klijeti u ovom području Stare gore jer sad i oni imaju mogućnost priključka – kaže Mirko Perok.

FOTO Dinko Borozan

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati