Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ostao bez univerzala i vladimirca

Vlado je mlatio bivšu ženu pa mu ona uzela dva voljena traktora

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Nije na najbolji način prošla rastava muškarca i žene sa šireg križevačkog područja. U kratkim crtama, nakon što ju je mlatio i ozlijedio, osim što će joj morati platiti naknadu, ostao je i bez dva traktora.

Ovaj će muškarac bivšoj morati platiti 900 eura s kamatama za naknadu štete. Ona ga je, naime, prije toga tužila zbog nasilja, a on je pravomoćno osuđen dvaput na uvjetne zatvorske kazne zbog ozljeđivanja i teškog ozljeđivanja.

– Prvo sam napadnuta 2013. godine kad me udarao nogama stolice u trbuh i metlom po rukama. Drugi put me napao dvije godine kasnije, udario šakom po mojoj ruci pa mi je slomljena kost u šaci – kazala je nesretna žena, a iz dokumentacije s hitne pomoći gdje je došla nakon napada bilo je vidljivo da uz to ima i podljeve od udaraca po čitavom tijelu.

Osim toga, žena ga je tužila i da joj preda u suposjed neke pokretnine, koje su trebali podijeliti kao dio bračne stečevine. Križevački sud na kraju je ženi dao pravo da se koristi traktorima universal i vladimirec.

– Onemogućava mi pristup traktorima pa ne mogu obrađivati zemlju i tako ostvarujem velike financijske gubitke. Ili nek’ mi da traktore ili neka mi isplati 30.000 kuna i sve ću zaboraviti – kazala je ona.

On se branio kako su pokretnine kod nje, no da je prodala berač kukuruza, šprice i prikolice te kako smatra da je time ona „uzela svoj dio“. – To što je ona prodala vrijedi više od ostalih pokretnina. Ona je već napravila diobu na svoju ruku, a razlika u vrijednosti toga i onoga što je ostalo nije velika. Zato tražim da se odbije njen zahtjev da joj vratim traktore – kazao je bivši suprug koji je sam došao po traktore i odvezao ih, no sudac se nakon dokaza ipak priklonio njenoj strani.

FOTO: Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

Upišite pojam koji želite pretraživati