Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vodstvo kompanije razveselilo radnike: Povećali im plaće za čak 17 posto!

Radnicima povećali

         plaće za čak 17 posto

Uprava Bauwerk groupe radnicima je povećala plaće za 17 posto i to od srpnja, pa su radnici već osjetili rast svojih primanja. Otkako je preuzela pogone u Đurđevcu prije pet godina, Bauwerk grupa, uz brojne investicije, neprestano poboljšava i uvjete za radnike, što uključuje i rast plaća. 

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Ulaganje u ljudski kapital, odnosno u razvoj svojih zaposlenika, smatramo najvažnijim od svih ulaganja. Svi uspjesi tvrtke Bauwerk Group Hrvatska ostvareni su radom i doprinosm naših zaposlenika na koje smo izuzetno ponosni. S tom mišlju brinemo se o svojim zaposlenicima i želimo im osigurati dostojanstvena primanja. Redovito pratimo stanje na tržištu, uključivo i stope inflacija jer želimo čim više doprinijeti standardu i kvaliteti života naših zaposlenika – navode u Bauwerk grupi.

Zahvaljujući porastu plaće od 17 posto radnici Bauwerk grupe neće tako jako osjetiti inflaciju. U kompaniji namjeravaju i dalje pratiti rast plaća s povećanjem životnih troškova.

– Bauwerk Group Hrvatska upravo to kontinuirano čini. U siječnju ove godine povećali smo plaće svim zaposlenicima za 2,1 posto u skladu s inflatornim očekivanjima. U srpnju smo ponovno povećali plaću, i to za čak 17 posto – ističu u kompaniji.

S nekoliko povećanja plaća u proteklom razdoblju Bauwerk grupa premašila je prosjek plaća radnika u drvnoj industriji koji se kreće oko 5500 kuna. U kompaniji naglašavaju kako nastoje privući kvalitetnu radnu snagu pružanjem brojnih benefita radnicima.

– U sklopu paketa koje nudimo našim zaposlenicima nalazi se dodatno zdravstveno osiguranje, nagrađivanje putem bonus sustava, naknada za topli obrok, naknada i plaćeni dopust za važne životne događaje kao što su vjenčanje, rođenje djeteta i jubilarne nagrade, poklon-bonovi za Uskrs i rođendan, regres za godišnji odmor, božićnica, godišnje revidiranje plaće, popusti kod kupnje proizvoda raznih tvrtki i drugo. Cilj tih pogodnosti je pokazati u praksi kako cijenimo njihov trud i doprinos te kontinuirano nastojimo pronaći načine da ih nagradimo, jer jedino je sretan radnik kvalitetan radnik – kažu u Bauwerk grupi. 

Bauwerk grupa posluje u Đurđevcu već pet godina, a kontinuirane investicije omogućile su da kompanija postane jedan od najcjenjenijih proizvođača i izvoznika parketa premium kvalitete u ovom dijelu Europe.

– Bauwerk Group u proteklih pet godina udvostručio je broj zaposlenih te smo naknadno povećali broj zaposlenih za čak deset posto u „Covid godini“, 2020., a potom za dodatnih 30 posto u 2021.

U svakom pogledu izražavamo svoj ponos zbog bogatstva našeg ljudskog kapitala. Svoja pozitivna iskustva želimo dijeliti sa svima te na taj način motivirati cjelokupnu lokalnu i širu zajednicu diljem Hrvatske. Zadržimo naše ljude u domovini nudeći im zdravu klimu rada na temeljima iskrene podrške i uzajamnog poštovanja između poslodavaca i zaposlenika. Daljnjom automatizacijom i unaprjeđenjem procesa nastoji se olakšati rad zaposlenika te umanjiti teži fizički napor pri obavljanju poslova. Ujedno se i povećavaju kapaciteti te omogućuju pravovremenu prilagodbu uvjetima na tržištu.

– S obzirom na to da tvrtka i nadalje proširuje svoje proizvodne kapacitete, može se očekivati dodatna potreba za zapošljavanjem. Zamolbe za posao svakodnevno nam pristižu i zahvalni smo za velik interes za zaposlenjem u našoj tvrtki – kažu u kompaniji.

Trenutno je u Đurđevcu najveća investicija izgradnja sunčane elektrane Bauwerk Group Hrvatska, najveće sunčane elektrane za vlastite potrebe u Hrvatskoj. Izgradnjom prve faze sunčane elektrane već ostvaruju znatne uštede, s naglaskom na utrošku električne energije, smanjenje neizravne emisije CO2 kroz potrošnju električne energije te djelomičnu energetsku samodostatnost.

– Time postajemo najprogresivnija tvrtka po pitanju održivosti i zaštiti okoliša u Koprivničko -križevačkoj županiji te ogledni primjer kako privatni kapital, strateški planirani investicijski projekti i briga za budućnost i okoliš idu „ruku pod ruku“. U bliskoj budućnosti planiramo nastaviti sa širenjem proizvodnje i proizvodnog asortimana. Želimo i nadalje modernizirati proizvodnju i proizvodne procese, a samim time i uvesti nove proizvode – zaključili su u Bauwerk grupi.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okoliš je pun kartona, papira, vrećica...

FOTO Ogorčeni stanari: “Ljudi unutra bacaju sve i svašta, a čim zapuše vjetar sve je puno smeća”

Izložba vina u Novigradu Podravskom

Rajnski rizling Dražena Banjkovca šampion, Hegedićev kerner najvino novigradskih goric

JESTE LI ZNALI?

Kažu da je ovo najzdravija salata na svijetu. Ima jako antikancerogeno djelovanje

apsolutno nitko ne reagira

FOTO U šumi kod Koprivnice odlažu se velike količine otpada: “Uništava se priroda, baca sve i svašta”

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati