Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Uhvatili pravog Kapitalca u sedlarici

Vozio sa 3,12 promila i bez vozačke. Uhićen je…

Uzrečicu kako netko pije od tuge, netko od sreće, a netko od jutra potvrdio je i slučaj 37-godišnjaka kojeg je policija jučer oko 9.30 sati zatekla kako u Sedlarici vozi osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od čak 3,12 promila. Policiji pijanog 37-godišnjaka nije bilo tako teško uočiti jer je krivudao prometnom trakom, a kada su ga djelatnici PU virovitičko – podravske zaustavili, shvatili su da to nije jedini prekršaj nestašnog vozača.

Prilikom vožnje nije koristio sigurnosni pojas, a ispostavilo se da je vozilom upravljao prije stjecanja prava odnosno čovjek nikada nije položio vozački ispit. Da situacija bude strašnija, nije to 37-godišnjaku prvi ovakav prekršaj jer su mu u protekle tri godine već izricana pravomoćna rješenja za isti prekršaj.

-Zbog opasnosti da će nastaviti upravljati vozilom, muškarac je uhićen, a nakon liječničkog pregleda je smješten u prostoriju za zadržavanje. Zbog počinjenih prekršaja protiv 37-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga prekršajnom odjelu suda u Virovitici. Novčana kazna predviđena za utvrđene prekršaje može zbirno iznositi od 2800 do 5400 eura ili mu se može izreći kazna zatvora u trajanju od 60 dana – izvijestili su iz policije i dodali da mu je uz 12 negativnih bodova, Zakonom o sigurnosti prometa na cestama predviđena i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima.

Ostaje nam vidjeti hoće li ova kazna zaustaviti divljeg 37-godišnjaka ili će ubrzo ponovno biti gost na stranicama crne kronike.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Odvjeništvo se žalilo na prvostupanjsku presudu

Koprivničkom pedofilu samo godina i deset mjeseci zatvora. Mamio je dijete od 11 godina

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

DRSKA KRAĐA U LUDBREŠKIM VINOGRADIMA

Netko je čovjeku iz klijeti ukrao alkohol i parni čistač

DRSKA KRAĐA USRED BIJELOG DANA

VIDEO Bračni par Vrbanić jedna obična šetnja koštala je nekoliko tisuća eura

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom lopova

Priključili se plastičnim crijevom na cjevovod i krali plinski kondenzat

OPTUŽENA JE ZA ZLOSTAVLJANJE DJECE I GRUBO ZANEMARIVANJE

Dok je majka visjela na Facebooku, dijete se razbilo na stepenicama

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati