Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
poludjela zbog "preskakanja" reda

Vrijeđala ljude u poslovnici Pošte: “ku*va mala, kobila, smeće, majmun!”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Jedna će 54-godišnjakinja morati platiti kaznu od 60 eura zbog prilično neugodnog vrijeđanja ljudi u poslovnici Hrvatske pošte u Đurđevcu. Žena je još dobro i prošla s obzirom na to što je sve izgovorila u lice dvije žene te jednoj od zaposlenica tamošnjeg ureda pošte.

– Ona je 4. siječnja 2023. oko 13.55 sati u Đurđevcu u poštanskom uredu narušavala javni red i mir – navodi se u presudi đurđevačkog suda.

Najprije je vikala i galamila na D. O. (37) iz Đurđevca, vrijeđajući je pogrdnim riječima. Vikala joj je: „Govno, pi*ka ti materina“ i slično i to samo zato jer je ova 54-godišnjakinja smatrala da je nedužna žena stala u red ispred nje.

– Potom ju je djelatnica poštanskog ureda (26) opomenula da prestane s vrijeđanjem i vikanjem. No, ona je sad počela vikati i galamiti na djelatnicu. Njoj je „sasula u lice“: „Boli te ku*ac, ku*va mala, kobila, smeće, majmun“ i ostale ružne riječi – doznajemo na đurđevačkom sudu.

No, ova žena tu nije stala, pa se okrenula k drugoj djelatnici poštanskog ureda (52) i poručila joj: „Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti“.

– To je vikala samo zato što joj je djelatnica rekla da je potrebno popuniti određeni obrazac – navodi se u presudi suda. Inače, za taj je prekršaj propisana novčana kazna od 20 do 100 eura ili kazna zatvora do 30 dana.  No, sud je bio mišljenja kako će i kazna od 60 eura utjecati na nju da to više ne radi. Treba istaknuti i kako joj je sud odredio rok za plaćanje od 30 dana pa ako to učini u roku, onda će joj se kazna smanjiti na 40 eura.

FOTO: ilustracija/pl

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE UNIŠTILA IM SVE ŠTO SU CIJELI ŽIVOT GRADILI

VIDEO Dragica: “Hoću samo svoju hižu, nikaj drugo mi ne treba, nikakvo bogatstvo!”

TU, MEĐU NAMA

FOTO/VIDEO Marijan Fuček jedini u Hrvatskoj izrađuje cimbule

Izbjegnuta tragedija

UPRAVO Muškarac vozilom sletio u kanal pun vode, spasili ga u zadnji čas

KANLIZACIJA JE ZAVRŠENA, PROČISTAČ DO KRAJA GODINE

Privodi se kraju projekt vrijedan 35 milijuna eura

Pokidao limeni krov

FOTO Jak vjetar oštetio Palaču pravde

BURAN VIKEND U ŽUPANIJI

Osam kaznenih djela, prometna s ozlijeđenima i požar

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI