Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vrijedne Katarine nastavile tradiciju darivanja rodilja i beba

Članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” nastavile su tradiciju novogodišnjeg čestitanja i darivanja rodilja i beba, ovoga puta posredno u susretu s osobljem bolnice.

Ravnatelj Mato Devčić i pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor Željko Odobašić, predstojnik odjela za ginekologiju i opstetriciju Ivica Stanišić, glavna sestra bolnice Ružica Evačić i voditeljica rodilišta Jasminka Mrculin lijepo su ih primili.

Predsjednica Verica Rupčić i dopredsjednica Božica Trnski uručile su igračke za bebe te cvijeće i čestitke za rodilje sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo novorođenim bebama, a rodiljama i obiteljima poželjele sreću, dobro zdravlje i zadovoljstvo u daljnjem životu.

Dr. Stanišić ovom je prilikom iznio podatke kako je lani bilo 682 poroda, od čega 9 blizanačkih te je rođeno 691 dijete. U odnosu na 2021. bio je 91 porod manje, što je u postotku slično kao i u rodilištima u okolnim gradovima. Kraj prošle godine je obilježilo rođenje dječaka blizanaca, a u novogodišnjoj noći je rođena prva ovogodišnja beba, mala Đurđevčica Nika.

Dodajmo kako su posjete zbog gripe u bolnici trenutno zabranjene, što nije sprijećilo vrijedne članice da nastave s ovom lijepom tradicijom.

Foto: Ustupila Verica Rupčić, Predsjednica ŽO Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” KKŽ

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

misli na zdravlje

Ovo je povrće najstariji prirodni lijek na svijetu i sprječava pojavu raka

POSAO U PODRAVINI I PRIGORJU

Rastući trgovački lanac traži mesare, prodavače i voditelje

POSAO U DRŽAVNOJ TVRTKI

HŽ Infrastruktura traži 16 radnika i 33 pripravnika!

RADOVI U LISTOPADU

HŽ ima važnu obavijest za sve putnike

ZDRAVLJE U VAŠEM VRTU

Sadi se u rujnu i bere sve do proljeća: Ovo je najzdravija salata na svijetu

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Trgovački lanac iz prodaje povukao popularan proizvod zbog opasnosti za zdravlje djece

Upišite pojam koji želite pretraživati