Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Za izgradnju vrtića dobili još 33 tisuće eura

Zoran Vrabelj, načelnik Općine Koprivnički Ivanec, krajem prošle godine sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje potpisao je ugovor o financijskoj potpori za sufinanciranje projekta izgradnje dječjeg vrtića u Koprivničkom Ivancu.

Općina Koprivnički Ivanec prijavila je navedeni projekt na Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi, te joj je odobren iznos od 33.180,70 eura.

Isto tako, Općini Koprivnički Ivanec nedavno je u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, putem natječaja koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, odobreno sufinanciranje za izgradnju novog dječjeg vrtića u iznosu od 544.694,41 eura.

– Ovom novoodobrenom dodatnom potporom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje dodatno smo osigurali još jedan dio financijskih sredstava potrebnih za izgradnju novog dječjeg vrtića. Ovim projektom izgradit će se novi dječji vrtić za dvije nove vrtićke i jednu novu jasličku skupinu. Uz postojeći dječji vrtić koji će i dalje ostati aktivan, na području naše općine bit će tako opremljene ukupno tri vrtićke i dvije jasličke skupine, što će biti dovoljno da se upišu sva djeca s područja naše općine. Iznimno smo veseli što možemo najaviti početak gradnje novog dječjeg vrtića već ove godine – poručili su iz Općine Koprivnički Ivanec.

FOTO: Općina Koprivnički Ivanec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI