Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
GRAD NASTAVLJA FINANCIRATI PRIJEVOZ UČENIKA COOR-a

Za prijevoz djece s teškoćama izdvojili više od 106 tisuća eura

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Grad će i dalje financirati prijevoz učenika s teškoćama u razvoju Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce na nastavu i s nastave u sljedećoj školskoj godini. Gradski će proračun to, prema predviđanjima, koštati oko 106.000 eura. Trenutno je u tijeku javni natječaj za odabir partnera, prijevoznika koji će voziti učenike u školu i kući.

Kako doznajemo, radi se o četiri dionice, od Ludbreškog Karlovca do Koprivnice, Koprivničkih Bregi preko Hudovljana i Starigrada do Koprivnice, Imbriovca preko Botova i Otočke do Koprivnice te Peteranca i Hlebina do Molvi i Koprivnice. Riječ je o posebnoj vrsti prijevoza.

– Prijevoz je potreban od adrese stanovanja djeteta do škole, budući da velik broj polaznika zbog vrste i stupnja tjelesnog i mentalnog oštećenja ne može koristiti usluge javnog prijevoza – navode u Gradu Koprivnici. S obzirom na četiri dionice, moguće je da će posao prijevoza dobiti različiti prijevoznici, no svaki od njih mora zadovoljavati stroge uvjete. Između ostalog i zasebna vozila za svaku dionicu, od 8 +1 pa sve do 16 +1 putnika, ovisno o broju djece, koja bi trebala biti mlađa od 15 godina. Posao će dobiti onaj prijevoznik koji ponudi najpovoljniju cijenu, moguće najjeftiniju, kao i što mlađi vozni park.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

"ZA SEDMI SAM ROĐENDAN UMJESTO IGRAČAKA DOBIO DVA ŽENSKA JANJETA"

VIDEO: Tomo Kišiček, najbolji uzgajivač romanovskih ovaca u Hrvatskoj otkriva kako je sve počelo

STRAŠAN ZLOČIN U CENTRU GRADA ŠOKIRAO KOPRIVNIČANCE

FOTO Osumnjičeni za razbojništvo u pritvoru, vlasnika ljekarne oštetili za 30 tisuća eura

DETALJI SUDARA U ĐURĐEVCU

FOTO Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, jedna teško

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Težak sudar, dvije osobe prevezene u bolnicu

novo raskrižje stvara brojne probleme

FOTO “Živimo u opasnosti, ne možemo u svoje dvorište!”

IZGRAĐEN S VELIKIM MANAMA

FOTO Novi je most opasan za promet, posebice za bicikliste i pješake

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI