Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Za specijalističke ambulante u naša dva grada osigurano više od 90 tisuća eura

U prostorijama županijske uprave danas je potpisan sporazum o suradnji i provedbi specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite u Križevcima i Đurđevcu.

Navedeni sporazum potpisali su čelnici zdravstvenih ustanova s područja naše županije: Mato Devčić ispred koprivničke Opće bolnice, Draženka Vadla ispred Zavoda za javno zdravstvo i Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Doma zdravlja.

Župan je istaknuo kako ova suradnja traje osmu godinu zaredom, a za tu je namjenu osigurano nešto više od 90 tisuća eura.

Župan Darkpo Koren je istaknuo kako ova suradnja traje osmu godinu zaredom, a za tu je namjenu ove godine osigurano nešto više od 90 tisuća eura.

– Prošle je godine kroz taj program ostvareno 4220 specijalističkih pregleda, što je 600 više nego godinu ranije. To je pokazatelj kako je taj model saživio s potrebitima – napomenuo je župan, nadodavši kako je u osvih osam godina obavljeno preko 35 tisuća pregleda u ispostavama u naša dva grada.

U Križevcima trenutno djeluje pet specijalističkih ordinacija: psihijatrija, ortopedija, interna medicina, otorina i urologija, dok je u Đurđevcu aktivno njih četiri: interna, opća kirurgija, otorinolaringologija i urologija.

FOTO: Krešo Puklavec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI