Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U nedjelju tri prometne s ozlijeđenim osobama

Zahvatila kotačem bicikla bankinu i pala, slijedi joj prekršajna prijava

U protekla 24 sata na području Policijske uprave Koprivničko -križevačke zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene. U sva tri slučaja za nesreću su odgovorni oni koji su i u njima ozlijeđeni. Radi se o jednoj neopreznoj vozačici bicikla, i dva pijana vozača, jedan je upravljao biciklom, drugi automobilom.     

U nedjelju, 3. rujna u 16:55 u Svetom Ivanu Žabno u Ulici braće Radića 68-godišnjakinja je upravljala električnim biciklom. Prilikom uključivanja na državnu cestu broj 28 kotačem bicikla je zahvatila bankinu i pala na kolnik. U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv biciklistkinje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Istog dana oko 23:15 u Legradu u Ulici Petefi Šandora 30-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila osobnim automobilom njemačke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Također, oko ponoći, točnije u 23:55 u Subotici Podravskoj 48-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,31 promila tehnički neispravnim biciklom te nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom ili drugom reflektirajućom oznakom krećući se nogostupom Koprivničke ulice gdje se vrše radovi te nije vodio računa o položaju, smjeru i brzini kretanja prilikom obilaženja privremeno postavljenog prometnog znaka, kojom prilikom je udario u betonski nosač prometnog znaka. Tom prilikom biciklista je pao na nogostup, zadobio lake tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

FOTO ILUSTRACIJA

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Graničar se ponovno posral na svoju decu?

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati