Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zamjenica Ostriž na zanimljivom forumu o “zelenoj budućnosti” za sve

Kako doznajemo, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž sudjelovala je u Skopju na Drugom socio-ekološkom forumu koji su organizirali Friedrich-Ebert-Stiftung, Međunarodni centar Olof Palme i Institut za socijalnu demokraciju Progres.

-Riječ je o prvom forumu na visokoj razini na zapadnom Balkanu koji ujedinjuje regionalne donositelje političkih odluka, think-tankove, nevladine organizacije, mlade vođe i novinare kako bi raspravljali o putu prema ugljično neutralnom Balkanu te čistoj i zelenoj budućnosti za sve – pojasnili su u Gradu.

Uz zamjenicu Ostriž, koja je bila aktivni sudionik panela o tehničkim rješenjima za omogućavanje promjena na lokalnoj razini, Hrvatsku su predstavljali i gradonačelnik Makarske Zoran Paunović te zamjenik gradonačelnik Varaždina Miroslav Marković.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI