Završava vrijedan projekt Odjek IV

Jednogodišnji projekt Grada Koprivnice „Odrastanje u jednakosti, Koprivnica – ODJEK IV“ koji je započeo 2. kolovoza 2021. godine u završnoj je fazi. Riječ je o projektu koji je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.812.072,00 kn, od kojih bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda iznose 1.540.261,20 kn, dok sredstva Grada Koprivnice iznose 271.810,80 kn.

Cilj projekta bio je povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim ustanovama na području grada Koprivnice. Također, osigurana im je potpora u nastavi kako bi im se stvorili uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

– Ta bi djeca bez ovog projekta i bez podrške pomoćnika bila zakinuta, isto tako, pomoćnici u nastavi su velika podrška i učiteljima u nastavnom procesu – rekla je koordinatorica iz COOR Podravsko sunce Nela Bogadi, osvrnuvši se na rezultate ovog vrijednog projekta.

Nositelj projekta je Grad Koprivnica, a partneri su osnovne škole ma području grada.

Foto: Krešo Puklavec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI