Završen ljetni kamp na bazenima Cerine

Na bazenima Cerine završio je proteklih dana ljetni kamp koji se odvijao u sklopu projekta „Kampom do jednakosti“. Podsjetimo, riječ je o projektu koji sufinancira Zaklada „Hrvatska za djecu“, a projekt provodi Grad Koprivnica. U ljetnom kampu, koji je trajao od 11. pa sve do 15. srpnja, sudjelovalo je 20–ero djece u dobi od 6 do 12 godina s područja grada Koprivnice.

-Za djecu je bio osmišljen petodnevni program koji je sadržavao edukativne, sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti. Svaki dan program se sastojao od tri dijela:  „Sportskog kampa“, „Kreativno-edukativnog kampa“ i „Aktivnog odmora“ (tzv. Igre na vodi). Aktivnosti su se odvijale na otvorenom i na bazenskom prostoru, a sve pod stručnim vodstvom kineziologa i stručnih animatora. Tijekom realizacije kampa koristila se sportska oprema koja je nabavljena u tu svrhu. Na kraju kampa djeci su podijeljene diplome za sudjelovanje i prigodni poklon paketi – rekli su organizatori.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI