Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
rezultati policijskog nadzora prometa

Zbog alkohola, kroz vikend, dvojica ozlijeđenih i isto toliko uhićenih

Dva ozlijeđena  i dva uhićena, to je rezultat policijskog nadzora u prometu ovog vikenda. Tako je jučer u nedjelju u 5:50 sati  u Hudovljanima 25-godišnji vozač upravljao  osobnim automobilom požeške registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač i 26-godišnji putnik. Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 2,01 promil te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Što se pak tiče uhićenih oni su privedeni zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i zbog namjere da istu nastave i nakon što ih je policija zaustavila. U nedjelju nešto poslije  22 sata  u Rasinji, policija je zaustavila  36-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,63 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Isto tako, bilo je i danas u noći to u  2:10 u Glogovcu gdje je 28-godišnji vozač  upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,49 promila.

FOTO ILUSTRACIJA

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati