Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
supružnici "poludjeli" zbog računa

Žena vikala djelatnici Općine: Dabog da ti djeca bila gladna!

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Supružnici iz jednog mjesta na širem prigorskom području morat će platiti simboličnu kaznu od po sto eura svaki jer su radili nepodopštine kod zgrade Općine Sveti Ivan Žabno.

Naime, oni su još u studenom 2020., oko 8.30 sati, u Svetom Ivanu Žabnu ispred zgrade Općine narušavali javni red i mir na naročito drzak način.

– Prvo je suprug zatvorenom šakom snažno nekoliko puta udario po prozorskom staklu prostorije zgrade, gdje se nalazila djelatnica Općine, dok je drugookrivljena supruga neprestano zvonila na zvono pored ulaznih vrata zgrade, čime su ometali rad djelatnika Općine – doznajemo na sudu.

Nakon što je djelatnica otvorila prozor i zamolila okrivljene da prestanu s bukom, drugookrivljena je počela vikati povišenim tonom djelatnici: “Je*o ti Bog mater, dabogda ti djeca bila gladna” i dr.,

Naravno, supruga se branila da je sve to laž, jer ona nije nikoga vrijeđala. Navodi da je suprug toga dana išao u Općinu zbog računa koji su dobili, a koji je bio plaćen kao i svi ostali računi i svi dugovi koje su imali. Sreo je načelnika koji je žurio i rekao mu: Idi unutra kod cura pa to riješi s njima, ja s time nemam ništa. Supružnici ističu da su htjeli ući unutra, no vrata su bila zaključana, mada su se unutra čuli glasovi i smijeh.

– Službenica nije htjela primiti dokaze o uplati, već nas je vrijeđala, na što sam rekla da ću zvati policiju – kazala je supruga.

No, djelatnica Općine kazala je kako je muškarac došao pod kraj radnog vremena, a on joj je osobno poznat kao problematična stranka, kao i njegova supruga koja se teško kontrolira. Prigovarali su zbog toga što je dobio opomenu zbog neplaćanja komunalne naknade i htio ju je vratiti, ali mu je djelatnica rekla da oni to ne mogu povući, jer je opomenu primio od strane Pošte.

– U to vrijeme bile su na snazi mjere protiv pandemije bolesti COVID-19, ulazna vrata bila su zaključana i stranke su koristile zvono pored ulaznih vrata, tako da su oni zvonili neko vrijeme, a zatim su lupali po prozorima kancelarija, konkretno po prozoru moje kancelarije – kazala je djelatnica. To je trajalo dulje vrijeme, navela je, a uz to su još oboje glasno vikali, galamili i vrijeđali je raznim pogrdnim riječima, tako da su bili nemogući uvjeti za rad. Ona ih je više puta upozoravala da će pozvati policiju i tek kada im je rekla da je nazvala policiju, oni su se malo smirili i nakon toga su se udaljili iz prostora ispred općine. Dodajmo i kako okrivljeni protiv ove presude imaju pravo žalbe.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Velika obljetnica nogometnog kluba

FOTO: Đelekovečki Osvit slavi sto godina djelovanja

uredili postojeće Eko kompostište i dovezli 1 tonu komposta DomKo

FOTO Komunalac obilježio Svjetski dan zaštite okoliša na EKO vrtovima

CAREVDAR

Pijani vozač pokupio prometni znak, zabio se u ogradu i završio na boku

PRIVREMENO RJEŠENJE

Na stazi u Mažuranićevoj stvorile se rupe, sanirali ih nakon nekoliko dana

U TIJEKU JE GRADSKO VIJEĆE

Jakšić: Sva djeca će biti upisana u vrtiće najesen, u pripremi i dva nova vrtića

MANIJAK

Uhvatila ga prometna kamera: U tri ujutro projurio kroz Kalinovac 177 na sat!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI