Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Značajna donacija školi: Dobili kozmetički ležaj, aparat za mršavljenje…

Strukovna škola Đurđevac dobila je vrijednu donaciju od kozmetičarke Ilonke Kurtanjek Vicković. Ona je školi poklonila kozmetički ležaj, LPG aparat za mršavljenje i lifting lica te aparat s radiofrekvencijom za lice i tijelo.

-Ilonka je odlučila obnoviti svoj salon, a kako je naša profesorica Sonja Amidžić njena prijateljica ponudila nam je dio oprema koju neće više koristiti. Za nas je ovo vrijedna donacija s kojom će se unaprijediti praktična nastava učenica koje su školuju za kozmetičarke – kaže Darko Špoljar, ravnatelj Strukovne škole Đurđevac.

Škola, dodaje on, odlično surađuje s poduzetnicima i obrtnicima, što potvrđuje i ova donacija.

-Donacija je ujedno pokazatelj i o motiviranosti naših profesora koji također stalno nastoje poboljšati kvalitetu nastavnih sadržaja. Vjerujemo da će u budućnosti biti sličnih donacija koje će olakšati profesorima obuku učenika za zvanja za koja se školuju – zaključio je Darko Špoljar.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI