Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Župan obišao radove obnove krovišta Područne škole Drenovica

Župan Darko Koren sa suradnicima prošli tjedan posjetio je Općinu Novo Virje gdje se sastao s načelnikom Mirkom Remetovićem, predsjednicom Općinskog vijeća Katarinom Kozarić-Šabarić, ravnateljicom Dječjeg vrtića Bregunica Željkom Hrženjak, članovima Općinskog vijeća te načelnikom Općine Ferdinandovac Vjekoslavom Maletićom i ravnateljem OŠ Ferdinandovac Miroslavom Fučekom.

Nakon sastanka u Općini, obišlo se radove na Područnoj školi Drenovica, koja se nalazi u sastavu OŠ Ferdinandovac. Kao osnivač škole, Županija je krenula u realizaciju gotovo 300 tisuća kuna vrijednog projekta rekonstrukcije krovišta Područne škole, kako bi učenici i nastavnici imali adekvatne uvjete za nastavu. Na sastanku je istaknuto i kako se u sljedećem investicijom ciklusu planira dogradnja OŠ Ferdinandovac, a sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije osigurana su preko projekta koji provodi PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

Tom prilikom velečasni Damir Slamek zahvalio je Županiji što je kroz Poziv za sufinanciranje programa i projekata udruga i ostalih iz područja kulture Župi Novo Virje osigurala sredstva za popravak grijanja u crkvi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI