Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županija financira projekte udruga

Varaždinska županija objavila je javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini. 

Udruge se mogu javiti za dodjelu novca  za sufinanciranje svojih programa i projekata.

– Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu, zaštitu i promicanje ljudskih prava, zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja, promociju poljoprivrede i šumarstva, promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja, promicanje sporta, promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora, civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje, razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti, zaštitu zdravlja, zaštitu prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata – pojašnjavaju iz Županije.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin. Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.

FOTO: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI