Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POTPISANI UGOVORI O JAVNOJ NABAVI

Županija osigurala gotovo 300 tisuća eura za fotonaponske elektrane na školama

U prostorijama Županijske uprave danas su potpisani ugovori o javnoj nabavi postavljanja fotonaponskih elektrana na osnovnim školama u Goli, Legradu, Svetom Petru Orehovcu, Kloštru Podravskom i Molvama te na Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ u Križevcima i Srednjoj školi Koprivnica.

Ukupno je potpisano sedam grupa ugovora vrijednosti gotovo 300 tisuća eura, s time da je za škole u Goli, Legradu, Svetom Petru Orehovcu, Kloštru Podravskom i SŠ „Ivan Seljanec“ u Križevcima kao izvođač radova odabrana tvrtka Đuro Đaković Elektromontaža d.o.o., dok je za školu u Molvama i Srednju školu Koprivnica odabran kao izvođač radova odabrana tvrtka Montsistemi d.o.o. Ugovori obuhvaćaju izradu projektno-tehničke dokumentacije te izgradnju i montažu elektrana, a što se tiče izvora sredstava, kod škola u Goli, Svetom Petru Orehovcu, Kloštru Podravskom, Molvama i SŠ „Ivan Seljanec“ riječ je o decentraliziranim sredstvima, dok su za škole u Legradu i Srednju školu Koprivnica sredstva osigurana iz izvornih županijskih prihoda.

Što se tiče nastavka ulaganja u fotonaponske elektrane, za objekte kod kojih se projektira dogradnja školskih prostora za jednosmjensku nastavu ugovoreno je da se predvidi i korištenje obnovljivih izvora energije. Riječ je o gimnazijama u Križevcima i Đurđevcu, osnovnim školama u Drnju (dogradnja postojeće elektrane), Ferdinandovcu, Rasinji i Svetom Ivanu Žabnom te Područnoj školi Podravske Sesvete.

FOTO: Koprivničko-križevačka županija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati