Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POTPISAN UGOVOR VRIJEDAN 255 TISUĆA EURA

Županijski Zavod za hitnu medicinu uskoro dobiva novo parkiralište

Ugovor o javnoj nabavi izgradnje parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, vrijedan 255.776 eura, potpisan je u utorak, 28. svibnja, u prostorijama Županijske uprave. Ugovor su potpisali ravnateljica Zavoda Zlatica Kučko Gudelj i uime izvođača radova direktor tvrtke DINAMIK-a, Dario Ciganović. Ravnateljica Kučko Gudelj izrazila je zadovoljstvo što će se ovim projektom riješiti pitanje problema parkirališta u krugu Zavoda te zahvalila Županiji i OB Koprivnica na podršci i pomoći.

– Krajem prošle godine, uz suglasnost Županije i dozvolu OB Koprivnica, srušili smo zgradu stare bolničke kuhinje i montažne zgrade u kojem je nekad bila djelatnost otorinolaringologije kako bi oslobodili funkcionalan prostor za novo parkiralište. U proračunu Županije je za rušenje starih objekata te izradu projekta parkirališta bilo osigurano 50.457 eura što smo iskoristili te možemo krenuti u sam proces izgradnje – kazala je ravnateljica Zavoda.

Novo parkiralište će se koristiti za 14 vozila koja pripadaju samoj središnjici Koprivnica, a po potrebi i vozila iz ispostave Križevci i Đurđevac, dok je ostatak parkirališta projektiran za osobna vozila pacijenata i djelatnika Zavoda za hitnu medicinu KKŽ. Zavod trenutno raspolaže sa 31 vozilom, a očekuje se isporuka još tri nova vozila – dva za sanitetski prijevoz i jedno vozilo za hitnu medicinu.

FOTO arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Lakše je ozlijeđen

FOTO S 2,14 promila motociklom sletio u kanal

U TIJEKU JE 4. ZLATNA BUĆKA PODRAVINE

VIDEO Somove na Šoderici ove godine lovi 18 ekipa

Teška prometna nesreća kod Koprivnice

Upravo: Motociklist sletio s ceste, prevezen je u bolnicu

BAŠ KAO NEKADA

FOTO/VIDEO Svatovi s klencericama i klencerima prošpanicirali gradom, vitezovi uveličali slavlje

TRADICIONALNI ROOSTERS MOTO MEETING

VIDEO Motori “zagrmjeli” gradskim ulicama, slijedi druženje u Novigradu Podravskom pa na Šoderici

AUTO KOPRIVNIČKIH REGISTRACIJA SUDJELOVAO U PROMETNOJ NESREĆI

FOTO Dvije osobe ozlijeđene u trostrukom sudaru


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati