Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Asfaltirali kilometar ceste kod Đurđevca

Proteklih dana završeni su asfalterski radovi u vinogradarskom predjelu Boričec na području Suhe Katalene kod Đurđevca. Kako doznajemo u Gradu Đurđevcu, sfaltirano je oko kilometar ceste, a uskoro kreće asfaltiranje i predjela Borik, također u Suhoj Kataleni.

-Asfaltirani putevi su potaknuli naše vinogradare da razvijaju svoju ponudu, tako da bilježimo i povećan broj registriranih kušaonica, izletišta, ali i apartmana jer je upravo priroda naše bogatstvo koje u zadnje vrijeme privlači sve veći broj gostiju. Izgradnja prometnica je jedan od ključnih projekata za razvoj ovdašnjeg turizma- zaključio je gradonačelnik.

Podsjećamo kako je prethodno izgrađena i trafostanica za predio Borik i Boričec te se na taj način omogućilo vlasnicima klijeti priključenje na struju.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI