Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
prognoza za ovaj tjedan

Proljeće je na vratima, cijeli tjedan u plusu!

Kako smo jučer pisali, vraćaju se prve rode, stiže proljeće, pa evo i prognoze za cijeli tjedan!

Nakon nekoliko ugodnih, sunčanih i toplih dana, prošli je tjedan iznenadno zahladilo pa je tako veliki broj ljudi zamijenio popodnevne šetnje udobnošću vlastitog doma. Međutim, temperatura je ovaj tjedan ponovno u rastu.

Prema Državnom hidrometeorološkom zavodu, najniža će temperatura na našem području ovog tjedna biti oko 2-3 stupnja i to samo tijekom noći ili u jutarnjim satima, dok će najviše temperature biti oko 18 stupnjeva u poslijepodnevnim satima. Dakako, možda je ipak prerano očekivati prestanak tmurnog vremena i kiše jer će većinom tjedna prevladavat oblačno vrijeme dok se u utorak, subotu i nešto malo u večernjem terminu u petak očekuje kiša. Nedjelja bi mogla biti najhladnija ovaj tjedan s obzirom na to da jedino 12. ožujka temperatura neće ići iznad 9 stupnjeva.

Može se reći da smo došli u razdoblje ranog proljeća kada se ne očekuju pretjerano niske temperature ili snijeg, ali svakako je riječ o razdoblju kada prevladavaju kiša i naoblaka. Sudeći po ovog tjednu, mogli bismo već sljedeći tjedan opet imati toplije i sunčanije razdoblje kakvo smo imali sredinom veljače.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Završio turnir županijskih klubova

FOTO Euri i pehari otišli prema Drnju i Starigradu, feštat će se noćas i u Herešinu

Cesta zatvorena za sav promet

UPRAVO Teška prometna nesreća, poginula jedna osoba

Sutra premijera novog travnjaka

FOTO Pogledajte nove dresove Slavena, drugačiji su od onog na što smo navikli


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati