Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Alen iz Ferdinandovca osvojio brojne nagrade: Moja putovanja prati više od 30.000 ljudi!

Ferdinandovčanin Alen Tkalčec svojim videom The Real Egypt, kojim predstavlja svoje putovanje po Egiptu, osvojio je brojne nagrade i to u Južnoafričkoj Republici, Španjolskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji, Indiji, Grčkoj, Turskoj i Singapuru. Novo priznanje za njegov video stiglo je na završnom CIFFT festivalu gdje je dobio nagradu za jedan od najboljih turističkih filmova na svijetu u kategoriji države.

– Zanimljivo je da na tom festivalu većinom sudjeluju visokobudžetni filmovi s cijelom produkcijom i rađeni su za turističke organizacije. Svoj sam video samostalno snimio, montirao i napravio colour korekciju pa samim time ova nagrada znači još više – kaže Alen Tkalčec. 

Alen je vlasnik videoprodukcije Mesmerized Media, a voli putovati i dokumentirati svoja putovanja video i fotouradcima. Tako je i početkom 2021. godine otišao na put u Egipat gdje je odlučio napraviti video tog putovanja. Zajedno sa svojom djevojkom isplanirao je put od 18 dana, ali ne klasičnu turističku turu, već put autom po cijeloj zemlji kako bi vidjeli poznate turističke atrakcije, ali doživjeli i onaj manje poznati, lokalni dio. I tako je nastao pobjednički video.

Inače, njegova putovanja prati više od 30.000 pratitelja na Instagramu. Videom My Year 2021 je pak osvojio prvu nagradu na DJI Skypixel, natječaju gdje su prijavljene stotine videa iz cijelog svijeta te na prestižnom Siena Drone Awards festivalu za najbolji video sniman dronom.

– Ova godina definitivno je najbolja godina u mojoj profesionalnoj karijeri. Tako je i ovog ljeta stigla odlična vijest za televizijsku emisiju Wonder Woman: Slovenia koju sam snimao i montirao za američku novinarku Ashley Colburn, dobitnicu tri Emmyja. Ta je emisija ove godine nagrađena prestižnom nagradom Emmy u kategoriji historical/cultural program – zaključio je ponosno Alen Tkalčec.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

KAŽNJEN JE UVJETNIM ZATVOROM

Zvonko susjedima Romima poručio: “Vužgal bum vas i zaklal skupa z decom”

tu, među nama

FOTO/VIDEO Nakon svinje od pola tone, Martin je uzgojio bikove koji teže tonu!

povodom dana policije osvrnuli se na stanje sigurnosti

Velika promjena u stopi kriminaliteta u podravskom gradu

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Poznato je kad kreće isplata mirovina za rujan, iznos će biti nešto manji nego prošli mjesec

Komunalne usluge uljepšavaju ĐURĐEVAC

FOTO Grad će uskoro krasiti više od 20 tisuća maćuhica!

PROSLAVA OBLJETNICE U PETERANCU

FOTO Župna crkva svetog Petra i Pavla apostola obilježila 250 godina postojanja i djelovanja

Upišite pojam koji želite pretraživati