Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Astronomska kazna mladiću koji mu je ukrao auto: “Iskoristio je moju dobrotu!”

Mladi bi 24-godišnjak s drnjanskog područja mogao prilično zažaliti novi „susret“ s hrvatskim pravosuđem. Naime, zbog njegove nepodopštine od 23. siječnja, o kojoj je već pisao Podravski list, prijeti mu kazna od čak 21.300 kuna i zabrana vožnje na godinu dana!

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Koprivničko-križevačka je policija, naime, podnijela optužni prijedlog protiv njega jer je uzeo tuđi automobil polo i vozio ga prije položene vozačke dozvole te što je između Sigeca i Drnja njime izletio i uzrokovao materijalnu štetu. Vlasnik, međutim, nije znao da mu je ovaj mladić uzeo auto, ali unatoč tome, navode u policiji – nije podnesena kaznena prijava.

Stjepanov dom odakle je nestao automobil

Podsjetimo, za Podravski list vlasnik auta Stjepan Igrec ispričao je što se zapravo dogodilo tog dana. Te je subote na svom imanju zajedno sa svojim mlađahnim prijateljem kuhao gulaš i ništa, kaže on, nije naslućivalo da će to druženje na kraju završiti neslavno.

– Iskoristio je moje gostoprimstvo i u jednom trenutku ukrao je ključeve auta. Kad sam shvatio da nema auta, prvo sam ga zvao, a kako se nije javljao na pozive, nisam imao izbora te sam krađu prijavio policiji – ispričao je Stjepan, dok je policija vrlo brzo ušla u trag nestašnom mladiću i pronašla „nestali“ auto na njegovu imanju u Novački.

Stjepan Igrec

Mladić je tamo pošao kako bi navodno riješio neke nesuglasice s poznanicima, a na putu do Novačke 24-godišnjak je izletio sa šljunčane ceste između Sigeca i Drnja i zaletio se u drvo akacije pa je na autu nastala i šteta. Stjepan je kazao kako je nakon toga s roditeljima „prijatelja“ koji je učinio ovu nepodopštinu bio već dogovorio da će oni platiti troškove popravka.

– Na kraju je najvažnije da mladac nije stradao kad je izletio autom i udario u drvo – kazao nam je Stjepan Igrec o navedenom događaju.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Održan je mimohod, polaganje vijenca i svečana akademija

FOTO Obilježena 32. obljetnica preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja

PROVJERITE DA LI STE MEĐU DOBITNICIMA!

Održano treće kvartalno izvlačenje velike nagradne igre Robin trgovina

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

PORED CIJENE POJAVIO SE I PROBLEM PRIJEVOZA

FOTO Podravska tvrtka nabavila 56 vagona za transport 50 tisuća tona žitarica

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

Upišite pojam koji želite pretraživati