Bespovratna pomoć Županije: Samozaposlite se i uzmite 30.000 kuna!

Nakon niza natječaja za dodjelu potpora udrugama i turističkim djelatnicima, Koprivničko-križevačka županija sad je odlučila novčano pomoći i u svrhu samozapošljavanja i to s 400.000 kuna! 

-Svi koji se odluče pokrenuti vlastiti posao bez obzira da li se nalaze ili ne u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kroz osnivanje novog obrta, trgovačkog društva za proizvodne djelatnosti u prerađivačkoj industriji ili pak nekog od deficitarnih zanimanja (zavarivač, limar, bravar, strojobravar, keramičar, elektroinstalater, električar, mesar, pekar, cvjećar, vulkanizer, rukovatelj građevinskim strojevima…) mogu zatražiti potporu u iznosu od maksimalno 30.000 kuna – naveli su u Županiji.

Županija će dodjeljivati potpore za troškove povezane uz obavljanje djelatnosti to za kupnju strojeva, tehnike, alata i opreme za obavljanje djelatnosti, kupnju licenciranih IT programa, zakup poslovnog prostora, troškove za knjigovodstvene usluge, obvezne doprinose, edukacije i brojne druge.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI