Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OSIM REKREACIJE, BICIKLIJADA JE I HUMANITARNOG KARAKTERA

Biciklirajte podravskim krajem na Uskrsni ponedjeljak!

Već tradicionalno i ove godine, održava se uskrsna Dergez biciklijada podravskim krajem. Riječ je o četvrtoj po redu biciklijadi koja se odvija 1. travnja na Uskrsni ponedjeljak u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca i Turističke zajednice područja Dravski peski uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera.

Iz Dergez trgovina pozivaju sve zainteresirane da se prijave i pridruže ovom sportsko-rekreativnom događaju jer osim bicikliranja i uživanja na svježem zraku u prirodi, svojim sudjelovanjem biciklisti čine i dobro djelo. Sredstva prikupljena na biciklijadi bit će donirana Društvu “Naša Djeca” Virje koja ove godine slavi 70 godina postojanja.

„Neizmjerno smo sretni što je ove godine među mnogim udrugama naše Županije za donaciju izabrano baš naše Društvo. Ova gesta nas jako veseli jer predstavlja veliku potporu našem neprekidnom radu i posvećenosti za dobrobit djece. U ime svih nas u Društvu „Naša Djeca“ Virje zahvaljujem za ovaj plemenit čin jer uz ovakvu podršku lakše ćemo ostvarivati naše ciljeve za djecu i sa djecom u raznim aktivnostima.“ Danijela Večenaj, predsjednica Udruge „Naša Djeca“ Virje.

Utrka starta s dvije lokacije – Đurđevac i Kloštar Podravski, a ove godine cilj je na novoj lokaciji, imanju Etno kuće obitelji Karlovčan.

Prijave počinju od 9 sati u Đurđevcu ispred utvrde Stari grad i u Kloštru Podravskom ispred Dergez trgovine. Prije samog starta koji kreće u 10 sati, biciklistima će se podijeliti majice te će biti osigurano osvježenje i slatki zalogaji. Svi sudionici koji startaju iz Đurđevca, nakon prijave mogu besplatno posjetiti Zoološki vrt Hrvatska Sahara te Muzej grada Đurđevca.

Obje skupine biciklista uputit će se prema Kalinovcu i jezeru Separacija, a nakon toga zajedno lokalnim cestama nastaviti prema cilju na Imanje obitelji Karlovčan. Tamo je dolazak predviđen oko 11:30 sati, a sve sudionike biciklijade očekuje ručak te osvježenje koje su im pripremile Dergez trgovine i partneri – Jamnica, Carlsberg, Ledo, Violeta i Vindija.

Druženje na OPG-u Karlovčan trajat će do 13:30 sati nakon čega će se sudionici biciklijade samostalno uputiti nazad prema svojim polazištima.

Prijava za bicklijadu vrši se putem linka: https://bit.ly/prijave-biciklijada, a kompletan iznos prikupljenih kotizacija (5 € po osobi) bit će doniran u humanitarne svrhe, Društvu “Naša djeca” Virje.

Zbog sigurnosti na cesti, broj sudionika je ograničen na 200 osoba, stoga požurite s prijavama!

U mini fotogaleriji pogledajte kako nam je bilo prošle godine.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati