Biraju ravnatelja: Javio se samo jedan kandidat, uskoro i formalna odluka

Strukovna škola Đurđevac krenula je u izbor ravnatelja jer se aktualnom čelniku Darku Špoljaru bliži kraj mandata. Za razliku od prije pet godina, kad je u mirovinu odlazio jedan od najdugovječnijih ravnatelja Mirko Peršinović i bilo je čak pet kandidata, ovi su izbori bili samo formalnost. Jedini kandidat bio je Darko Špoljar pa će dobiti još jedan mandat od pet godina.

Darko Špoljar

– U aktualnom mandatu Darko Špoljar proveo je brojne projekte koji su poboljšali uvjete za nastavu, prilagodio zvanja potrebama gospodarstva, a najesen ćemo dobiti i Centar kompetentnosti. To je vjerojatno i razlog zašto ima veliku podršku nas profesora i nitko u zbornici nije izrazio želju da se kandidira za ravnatelja – kažu nam profesori Strukovne škole Đurđevac.

Školski odbor u međuvremenu je održao sjednicu na kojoj je potvrdio jedinog kandidata, ravnatelj je i dalje Darko Špoljar, a za službeno imenovanje još treba stići blagoslov ministra Radovana Fuchsa.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI