Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bogat program za advent u našem gradu

Prigodno osvijetljene ulice, klizalište, ugostiteljska ponuda, koncerti, božićni sajam, zabavni programi za djecu i sportske aktivnosti očekuju posjetitelje na ovogodišnjem Adventu u Križevcima.

U više od mjesec dana trajanja u pripremi je više od 40 programa, a obilježavanje počinje već ove subote, 26. studenog u 19,00 sati na Nemčićevom trgu paljenjem prve adventske svijeće i adventskih lampica.

Klizalište će biti otvoreno u subotu, 02. prosinca, cijena ulaznice će biti 10,00 kuna, a oni koji nemaju klizaljke moći će iste unajmiti za isto toliko kuna.

Ove godine nastupit će poznati bendovi, Robert Mareković i Swingers, Marko Košutić, DJ Ivan Krnjić – Krnya, Ogenj, Ana Bustruc Duo, Kids from the sky dok će za doček Nove godine nastupiti TS Zlatni vez. Advent u Križevcima svojim nastupom obogatit će i Gradski puhački orkestar Križevci, Gradski tamburaški orkestar Križevci, HPD „Kalnik“ i Dječji zbor „Kristalići“.

Iz Grada su najavili i tradicionalni program koji uključuje dolazak svetog Nikole i Djeda Božićnjaka, dječji doček Nove godine, Moto mrazovi, humanitarna akcija „Djeca daruju djecu“, Božićni ples i brojna druga događanja.

S ciljem promocije Vinske ceste križevačkoga Prigorja, te kroz projekt „Cross-border wine routes 2“ posjetitelji će moći isprobati i kupiti vina na Tržnici proizvoda Vinske ceste križevačkoga Prigorja koja će se održati od 02. do 04. prosinca, dok će se u petak, 16. prosinca održati Info dan Vinske ceste križevačkoga Prigorja uz glazbeni nastup.

Bit će tu i razmjenu i prodaju zimske sportske odjeće i opreme na kojoj će građani moći nabaviti ili razmijeniti skije, sanjke, zimske jakne, skafandere te ostalu zimsku sportsku opremu i odjeću uz stručno vodstvo, članove Udruge kineziologa.

Cijeli program možete vidjeti ovdje.

FOTO: Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

vrući županijski 'mercato'

Drnjančani Starigradu oteli najvećeg bisera, ovi uzvratili s pet novih imena, pojačale se i Močile

SAVJETI

Ako želite triput više plodova u svom vrtu, pospijte biljke ovim sastojkom

MAČKA ĐURĐA I PAS BEZ ŠAPE ĐURO ODLIČNO SE SLAŽU

VIDEO Božidar: “Mislim da je moja Đurđa dvospolac. Ima muški i ženski spolni organ”

VEĆ GODINAMA MUČI JU OSTEOPOROZA

VIDEO Marija: “Ne dam se makar me kosti bole, a čak sedam puta su me operirali”

otkrivaju se karte

Lepinjica u Azerbajdžan, želje bivši slavenaši, ali i dobro poznata krila. Evo tko je sve u igri

Nastavili tradiciju

FOTO Svetom misom i paljenjem krijesa proslavili Ivanje


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati