Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bogat program za advent u našem gradu

Prigodno osvijetljene ulice, klizalište, ugostiteljska ponuda, koncerti, božićni sajam, zabavni programi za djecu i sportske aktivnosti očekuju posjetitelje na ovogodišnjem Adventu u Križevcima.

U više od mjesec dana trajanja u pripremi je više od 40 programa, a obilježavanje počinje već ove subote, 26. studenog u 19,00 sati na Nemčićevom trgu paljenjem prve adventske svijeće i adventskih lampica.

Klizalište će biti otvoreno u subotu, 02. prosinca, cijena ulaznice će biti 10,00 kuna, a oni koji nemaju klizaljke moći će iste unajmiti za isto toliko kuna.

Ove godine nastupit će poznati bendovi, Robert Mareković i Swingers, Marko Košutić, DJ Ivan Krnjić – Krnya, Ogenj, Ana Bustruc Duo, Kids from the sky dok će za doček Nove godine nastupiti TS Zlatni vez. Advent u Križevcima svojim nastupom obogatit će i Gradski puhački orkestar Križevci, Gradski tamburaški orkestar Križevci, HPD „Kalnik“ i Dječji zbor „Kristalići“.

Iz Grada su najavili i tradicionalni program koji uključuje dolazak svetog Nikole i Djeda Božićnjaka, dječji doček Nove godine, Moto mrazovi, humanitarna akcija „Djeca daruju djecu“, Božićni ples i brojna druga događanja.

S ciljem promocije Vinske ceste križevačkoga Prigorja, te kroz projekt „Cross-border wine routes 2“ posjetitelji će moći isprobati i kupiti vina na Tržnici proizvoda Vinske ceste križevačkoga Prigorja koja će se održati od 02. do 04. prosinca, dok će se u petak, 16. prosinca održati Info dan Vinske ceste križevačkoga Prigorja uz glazbeni nastup.

Bit će tu i razmjenu i prodaju zimske sportske odjeće i opreme na kojoj će građani moći nabaviti ili razmijeniti skije, sanjke, zimske jakne, skafandere te ostalu zimsku sportsku opremu i odjeću uz stručno vodstvo, članove Udruge kineziologa.

Cijeli program možete vidjeti ovdje.

FOTO: Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Detalji željezničke nesreće teretnog vlaka za Rijeku

Slupani vagoni u vlasništvu su koprivničke tvrtke, prevozili su žito podravskih ratara!

ŠKOLA ĆE IMATI JEDNOSMJENSKU NASTAVU I NOVU DVORANU

Obnavljat i nadograđivat će se jedna od najvećih škola u državi

HOROR KOD LUDBREGA: SNAHU I SVEKRVU izgrizao MOĆAN PAS

Kod pripreme ručka, napao ih njihov ljubimac, morale ga priklati da se spase!

Najbrojniji su studenti medicine

Potpisano 100 ugovora o stipendiranju deficitarnih profesija

Majstori se "otrijeznili" ali ne do kraja

FOTO: Asfaltirali stazu kao da su pijani pa ju pokušali popraviti. Rezultat je komičan

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Požar u Starigradu, vatrogasci i policija na terenu

Upišite pojam koji želite pretraživati